Erkan Zengin transferi “arap saçı”na döndü

Erkan Zengin transferi “arap saçı”na döndü
Eskişehir Başkanı Mesut Hoşcan ile Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Erkan Zengin için el sıkıştıklarını ve futbolcunun yakında Trabzon’a imza atacağı açıklamasının aksine transfer tam bir muammaya dönüştü..

Kırmızı siyahlılardan ayrıldıktan sonra gönlünün Fenerbahçe olduğunu ve futbol kariyerini İstanbul’da devam ettirmek istediğini açıklayan başarılı futbolcuyu iki başkanın el sıkıştıklarını açıklaması isyan ettirdi. Sporx’e konuşan ve Hoşcan’ın verdiği sözlere sadık kalmadığını belirten Zengin, gerekirse ülkesinde kalacağını belirterek şöyle konuştu:  “Herkes verdiği sözlere sadık kalmalı. Bana böyle ihanet edilmesini kabul etmiyorum. Bu berbat bir durum. Ben o kulüp için 5 yıl boyunca her şeyimi verdim. Başkan benim Fenerbahçe’ye gitme isteğime saygı duymalı ve başka bir kulüp ile görüşmemeliydi. Eğer Fenerbahçe de bu işten vazgeçtiyse bende artık geriye dönmeyecğim.”

Mörk: Çözüm zorlaştı
Bu konunun oldukça karışık bir duruma geldiğini belirten Erkan Zengin’in menajeri Patrick Mörk de futbolcunun onay vermediği bir kulüp ile anlaşmanın oldukça sancılı bir durum ortaya çıkardığını söyledi. Trabzonspor’un anlaşmasına rağmen şimdi Erkan’ın bunu istemesi gerektiğini belirten Mörk “Erkan’a verilmiş bazı sözler var. Erkan, Fenerbahçe’yi istiyor ve Trabzonspor ve Eskişehirspor’u istemiyor. Konu burada kilitlendi. Böyle durumlar çok nadiren olur. Kendisi, kulübünden ayrılmak istiyor ve kulübü de onu istemediği bir yere satmak üzere anlaşıyor. Bu noktada tüm taraflar arasında en uygun bir çözüm bulunmaya çalışılmalı. Normalde oynayabilirdi ama Eskişehirspor sayfası, söylenen ağır sözler nedeniyle tamamen kapandı. Bu noktada bir şey söylemek zor. Tahminim, Eskişehirspor görüşünü değiştirecektir. Bundan fazlasını söyleyemiyorum”  diye konuştu.

Haber: Murat Taşkın