İlkay Gündoğan Manchester City’den ayrılıyor iddiası

İlkay Gündoğan Manchester City’den ayrılıyor iddiası
Manchester City forması giyen İlkay Gündoğan2ın, kulübü ile devam eden sözleşme görüşmelerini dondurduğu öğrenildi. Yıldız oyuncunun düzenli forma giyme garantisi alamadığı için takımdan ayrılmasının gündemde olduğu belirtiliyor.

Türk asıllı Alman yıldız İlkay Gündoğan, ilk 11 garantisi alamadığı için Manchester City kariyerini sonlandırabilir. Manchester City ile İlkay Gündoğan arasındaki kontrat görüşmelerinin durduğu iddia ediliyor.

Goal'ün edindiği bilgilere göre, kadrosu yıldızlarla dolu olan City'de önümüzdeki yıllar içerisinde düzenli bir ilk 11 oyuncusu olmayacağını düşünen İlkay, kulüple gerçekleştirdiği sözleşme yenileme görüşmelerini durdurdu.

City, mevcut sözleşmesi 2020'de sona erecek olan İlkay'ı takımda tutmak istiyor fakat kulüp, karşı karşıya olduğu realitenin de farkında. Oyuncu yeni sözleşmeye ikna olmazsa sezon sonunda satılacak.

İlkay, 2016-17 sezonunda Dortmund'dan 27 milyon euro'ya transfer edilmişti.

Pep Guardiola'nın güvendiği oyunculardan biri olan İlkay, Manchester City ile bu sezon 24 Premier Lig maçına çıkarken bu maçların 16'sında ilk 11'de yer aldı.

İlgili Haberler