İlkay Gündoğan'dan G.Saray-F.Bahçe itirafı!

İlkay Gündoğan'dan G.Saray-F.Bahçe itirafı!
Manchester City'nin başarılı oyuncularından İlkay Gündoğan, Daily Mail'a verdiği röportajda Galatasaray - Fenerbahçe maçına dair çarpıcı bir itirafta bulundu.

Manchester City''nin Türk asıllı Alman futbolcusu İlkay Gündoğan, İngiliz basınına çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Geçen sezonki Şampiyonlar Ligi finalini düşünmemeye çalışıyorum" diyen İlkay, bu sezon Real Madrid''e elenişleri kadar geçen sezonki Chelsea karşısında kaybedilen kupaya da çok üzülüyor. Gündoğan, "Paris''teki finali her düşündüğümde çok sinirleniyorum" ifadelerini kullandı.

Özel hayatından ve kişiliğinden bahseden İlkay, "Beni kızdırmak çok kolay değil. Ancak birikirse ve patlarsam, işte o zaman işler karışabiliyor. Bazı şeyleri uzun süre içimde tutuyorum ancak şüphe yok ki bu bazı şeylerle mücadele etmenin en iyi yolu değil" dedi.

Manchester City''nin Cristal Palace maçı sırasında kendisinin Galatasaray-Fenerbahçe derbisini izlemeye gitme nedeniyle ilgili yöneltilen bir soruya İlkay, "Bu kesinlikle daha önemli bir maçtı (gülerek). Beni en çok hangi oyun heyecanlandırırsa onu izliyorum" dedi.

Anne ve babasının hemen tanışıp evlendiği ve hayat kurduğunu söyleyen İlkay, "Toplum bariz bir şekilde farklı yönlere ilerledi. İyi bir insansan insanlar sana değer vermez. Sosyal medya bunun büyük bir parçası. Ne kadar beğeni aldığınız veya fotoğrafınızın altına kimin yorum yaptığı, yanınızdaki adamın size dürüstçe fikir vermesinden daha önemli hale geldi" ifadelerini kullandı.

Almanya''da büyüdüğü mahalleden sonra kendisini Manchester şehrinde de rahat hissettiğini söyleyen İlkay, "Kendimi hiçbir zaman asıl adam, yıldız oyuncu ya da her zaman dikkat çekmek isteyen adam olarak görmedim" dedi.