İnce’den, Hakan Şükür eleştirisi

İnce’den, Hakan Şükür eleştirisi
Manisa mitinginde Hakan Şükür'ü eleştiren CHP Yalova Milletvekili İnce bir lisede ücretsiz ders verme talebinin TBMM Başkanı tarafından reddedildiğini dönemde milletvekili Şükür'ün TRT'de 200 bin lira maaş alarak futbol yorumculuğu yaptığını hatırlattı.

Başbakan Binali Yıldırım’ı eleştirerek, abidik gubidik yöntemlerle milletvekili ve başbakan olduğunu söyleyen İnce, “Ben senin gibi ‘bin Ali’ deyince binen, ‘in Ali’ deyince inen ‘dur Ali’ deyince duran biri değilim. Ben inandığımı yaparım. Bizim parti de ne zaman ne olacağı belli. Senin partiye benzemez ki bizimkisi” dedi.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, referandum çalışması kapsamında Manisa’ya geldi. Saruhanlı İlçesi’ndeki 15 Temmuz Şehitleri ve Demokrasi Meydanı’nda halka seslendi. Seçim otobüsünün üstünden vatandaşa hitap eden İnce, Kendisinin dersleri boş geçen bir lisede ücretsiz ders verme talebinin TBMM Başkanı tarafından reddedildiğini, fakat aynı dönemde milletvekili olan Hakan Şükür’ün TRT’de 200 bin lira maaş alarak futbol yorumculuğu yaptığını söyleyen CHP’li İnce anayasa değişikliğine değindi.

Cumhurbaşkanı’nın Meclisi feshetme yetkisine değinen İnce, “Bu kadar olabilir. Fakir ekmek çalar hırsız olur. Zengin kristal vazoyu çalar adı kleptomani olur. Fesih yazmıyor doğru. Fesih istediği zaman seçime götürebilmek ve yok saymaktır. Cumhurbaşkanı istediği zaman bunu feshedebilir. Bu yetkiyi veriyorsunuz. ‘Ben Tayyip Erdoğan’ı çok seviyorum.’ Al mübarek olsun. Senin olsun. Seçimde git oyunu ver ama tapuyu teslim etme” diye konuştu.

İlgili Haberler