İnceldiği yerden kopuyor!

İnceldiği yerden kopuyor!
Türkiye Cumhuriyeti 29 Ekim’i coşkuyla kutlarken, G.Doğu’da halk “Kürdistan” bayrakları ilesokağa döküldü!

İnceldiği yerden kopuyor!

“Derin kopuş” zirve yaptı

İktİdarIn, Oslo’da başlattığı müzakere ile hız kazanan Türkiye’nin parçalanma süreci zirve yaptı. Her geçen gün kendini biraz daha hissettiren “Derin kopuş”, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. yılını kutladığımız gün Güneydoğu’da taşınan sözde “Kürdistan bayrakları” ile gözler önüne serildi. Bölücüler, topraklarımızdan geçen çapulcuları “kurtarıcı” gibi bağrına bastı!

Türkiye bunu da gördü!

Erbİl’den yola çıkıp, Ayn el-Arap’a gitmek için sınırımızı aşan 38 araçlık peşmerge konvoyuna, terör örgütü yandaşları yol boyunca eşlik etti, sevgi gösterilerinde bulundu. Ellerinde sözde Kürdistan paçavraları taşıyan bölücüler, yıllar önce İzmir’i işgale gelen Yunan kuvvetlerini karşılayan azınlıklar gibi sevinç nidaları ve zılgıtlarla çapulcuları çiçek yağmuruna tuttu.


Bölündük haberimiz yok

Güneydoğu’nun bir çok ilinde Türkiye’nin duygusal kopuşu yapılan eylemler ve söylemlerle kendini iyiden iyiye dışa vururken, Ankara’nın “vurdum duymaz” tavrı, ülkenin koptuğunun kanıtıydı. Birbirleriyle “küs” siyasetçiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri dolayısıyla zorla da olsa “tokalaşırken”, Türkiye’nin bu içler acısı hali, “bölünmüşüz de haberimiz yok” dedirttirdi.

inceldigi-yerden11111.jpg

Türk bayrağı yerine çapulcu paçavraları...

Cumhuriyet’in 91. yıl kutlamalarına, ellerindeki Türk bayrağı ile coşkuyla Türk askerini selamlayanlar ile çapulcu Barzani’nin kurduğu kukla Kürdistan’a ve PKK terör örgütüne ait paçavraları taşıyanlar damga vurdu... Suriye’ye gitmek için topraklarımıza girip Nusaybin’den geçen peşmerge konvoyu bölücü yandaşlarının sevgi gösterileriyle Suriye’ye uğurlandı.

inceldigi-yerden2.jpg

 

Haber: Salim Yavaşoğlu

Çapulcu ordusu peşmerge, Suriye’nin Ayn el-Arap şehrinde terör örgütü PYD’ye destek için Türkiye’den geçişini Cumhuriyet Bayramı’nda tamamladı

AKP İktidarın, Oslo’da başlattığı müzakere safsatası ile Türkiye’nin parçalanma süreci zirve yaptı. Her geçen gün kendini biraz daha hissettiren “Derin kopuş”, Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 91. yılını kutladığımız gün Güneydoğu’da taşınan sözde “Kürdistan bayrakları” ile gözler önüne serildi. Bölücüler, topraklarımızdan geçen çapulcuları “kurtarıcı” gibi bağrına bastı!. Erbil’den yola çıkıp, Ayn el-Arap’a gitmek için sınırımızı aşan 38 araçlık peşmerge konvoyuna, terör örgütü yandaşları yol boyunca eşlik etti, sevgi gösterilerinde bulundu. Ellerinde sözde Kürdistan paçavraları taşıyan bölücüler, yıllar önce İzmir’i işgale gelen Yunan kuvvetlerini karşılayan azınlıklar gibi sevinç nidaları ve zılgıtlarla çapulcuları çiçek yağmuruna tuttu. Güneydoğu’nun bir çok ilinde Türkiye’nin duygusal kopuşu yapılan eylemler ve söylemlerle kendini iyiden iyiye dışa vururken, Ankara’nın “vurdum duymaz” tavrı, ülkenin koptuğunun kanıtıydı. Birbirleriyle “küs” siyasetçiler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı törenleri dolayısıyla zorla da olsa “tokalaşırken”, Türkiye’nin bu içler acısı hali, “bölünmüşüz de haberimiz yok” dedirttirdi.

Asker kontrolünde!
Irak’ın kuzeyindeki çapulcu devlet tarafından Ayn el-Arap’a gönderilen ve Irak’ın Erbil kentinden hareket eden ağır silahlı peşmerge güçleri, Şırnak’ın Silopi İlçesi yakınlarındaki Habur Sınır Kapısı’ndan Türkiye’ye giriş yaptı. Sınır kapısındaki işlemin ardından Peşmerge güçleri, polis ve jandarma ekiplerinin aldığı güvenlik önlemi altında Suruç’a gitmek üzere Silopi ilçesine doğru yola çıktı. Çıkış sırasında sınır kapısında bekleyen bir grup, peşmergelere sevgi gösterisinde bulundu. Biri ambulans 38 aracın yer aldığı konvoyun, Silopi, Cizre, Nusaybin, Kızıltepe, Viranşehir ve Şanlıurfa üzerinden Suruç’a, buradan da Mürşitpınar Sınır Kapısı’ndan Suriye’nin Kobani ilçesine ulaştı. Peşmerge birliklerinin araçlarında doçka, katyuşa füzesi ve havan topunun da aralarında bulunduğu çok sayıda mühimmatın taşındığı bildirildi.

“Tanksavar bekliyoruz”
Terör örgütü PYD’nin başı Salih Müslim, Habur’dan Türkiye’ye giren peşmerge konvoyunun Ayn el-Arap’a, uzun süredir talep ettikleri tanksavar ve IŞİD’in zırhlı araçlarına karşı kullanılacak silahları getirmesini beklediklerini vurguladı. Müslim, Reuters’e yaptığı açıklamada,  “Bizim Ayn el-Arap’ta savaşçıya değil, silaha ihtiyacımız olduğunu daha önce söylemişti. Şimdi peşmergelerin tanksavar gibi önemli silahlarla birlikte gelmesini bekliyoruz” diye konuştu.