İnce'nin 2014 kış ayında çekildiği fotoğrafı, 15 Temmuz'muş gibi servis ettiler!

İnce'nin 2014 kış ayında çekildiği fotoğrafı, 15 Temmuz'muş gibi servis ettiler!
CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce'nin 2014 yılında kahvedeki gençlerle okey oynadığı fotoğraf, Sabah gazetesinde "İnce 15 Temmuz'da tavla oynuyordu" başlığıyla servis edildi.

Sabah gazetesi, CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile ilgili ilginç bir haber yayınladı.

Sema Dalgıç imzasıyla yayınlanan haberde, İnce'nin 15 Temmuz gecesi kardeşi CHP Yalova İl Genel Meclis Üyesi kardeşi Hüseyin İnce ile birlikte yazlıkta tavla oynadığı iddia edildi.

Haberde 'İnce'nin yakınları' kaynak gösterilirken şu ifadelere yer verildi:

"İnce'nin yakınlarının anlattığına göre, o gece İnce ve kardeşi tavla oynarken darbe girişimi olduğunu öğrendi. Muharrem İnce'nin eşinin de Balıkesirli olduğu biliniyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ihanet girişimine karşı halkı meydanlara davet ettiği dakikalarda İnce'nin aynı yazlıkta evde bulunduğu öğrenildi."

İŞİN ASLI ORTAYA ÇIKTI

Sabah gazetesinin haberinin ardından, sözkonusu fotoğrafın Muharrem İnce tarafından 28 Aralık 2014 tarihinde, "Köyün gençleri ile okey oynuyoruz" notu ile paylaşıldığı ortaya çıktı. 

Fotoğrafta tavla değil okey oynandığı dikkat çekerken, İnce'nin ve masada bulunan diğer şahısların kabanlarla oturduğu görüntünün 15 Temmuz'a aitmiş gibi servis edilmesi sosyal medyada alay konusu oldu.

2-941.jpg