İndirim başladı, Steam çöktü

İndirim başladı, Steam çöktü
Dünya genelinde milyonlarca oyuncunun orjinal oyun satın aldığı Steam'in yaz indirimleri, 20:00 itibarıyla başladı. İnsanlar siteye akın etti ve en büyük çevrimiçi oyun mağazası çöktü!

Bünyesinde barındırdığı yüz binlerce orjinal oyunla oyuncuların gözde platformlarından olan Steam'de yaz indirimleri için beklenen an geldi. Saat 20:00'da Steam yaz indirimleri başladı ve binlerce oyun indirime girdi. Ne var ki büyük indirimler yer alan oyun sistemi çok geçmeden yoğunluğun etkisiyle çöktü. İşte Steam yaz indirimleri hakkında tüm detaylar...

STEAM YAZ İNDİRİMLERİ BAŞLADI, YOĞUNLUĞA DAYANAMADI

Valve'ın sahip olduğu çevrimiçi oyun satın alma platformu Steam'de beklenen yaz indirimleri için gün geldi çattı. Dünya genelinde yüz binlerce oyuncunun beklediği Steam yaz indirimleriyle birlikte binlerce oyun indirimli fiyattan satın alınabilecek.

Dönem dönem yaptığı indirimlerle oyunculara ucuz fiyattan oyun satın alma imkanı sunan Steam, yaz indirimleriyle de oyuncuların kalbini feth etmenin peşinde.

Özellikle yüksek fiyatlı oyunları almakta zorluk çeken oyuncular için bir fırsat olan Steam Yaz İndirimleri, 20:00'da başlayacak ve binlerce oyun düşük fiyattan satılmaya başlanacak.

Yüzde 80'lere varan indirim oranıyla oyunların fiyatlarını oldukça düşüren Steam Yaz İndirimleri, 5 Temmuz 2017'de sona erecek ve oyunların satış fiyatı eski haline dönecek.