İngiliz futbolcudan flaş karar. 30 yaşında futbolu bıraktı

İngiliz futbolcudan flaş karar. 30 yaşında futbolu bıraktı
İngiliz milli futbolcu Jack Wilshere, 30 yaşında aktif kariyerini noktaladığını duyurdu.

Son olarak Danimarka kulübü Aarhus''ta oynayan 30 yaşındaki Wilshere, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Son zamanlarda elimde olmayan sebeplerden dolayı kariyerimin avcumdan kayıp gittiğini kabullenmek zordu. Çünkü hala verecek çok şeyim olduğunu hissediyorum." ifadelerini kullandı.

Hayalini yaşadığını belirten Wilshere, ailesinin yanı sıra beraber çalıştığı kulüpler, teknik direktörler, antrenörler ve takım arkadaşlarına teşekkür etti.

Profesyonel kariyerine, altyapısından yetiştiği Arsenal''da başlayan orta saha oyuncusu, Bolton Wanderers, Bournemouth ve West Ham United''da da oynadı.

Wilshere, İngiltere Milli Takımı formasıyla ise 34 maça çıktı.

JACK WILSHERE KİMDİR?

Tam adı Jack Andrew Garry Wilshere olan 1 Ocak 1992 doğumlu İngiliz futbolcu Jack Wilshere, 1,72 boyundadır. Sol ayağını kullanan 30 yaşındaki yıldız futbolcu orta sahanın merkezinde görev alıyor.

Arsenal altyapısında forma giydiği dönem yıldızı parlayan Wilshere''ın piyasa değeri 33 milyon Euro''ya kadar ulaşmıştı. Daha sonra sakatlıklarla boğuşan ve kendisine takım bulmakta zorlanan Wilshere''ın adı bir dönem Fenerbahçe ile anılsa da West Ham United''a transfer olmuştu.

Kariyerinde toplam 289 maça çıkan Wilshere 20 gol 40 asistlik performans sergiledi.