İnternet kafede satırlı dehşet!

İnternet kafede satırlı dehşet!
Kız kardeşleri eve geç kalan Hıdır A., iki yeğeniyle internet kafeyi bastı. Kardeşi ve yanındaki arkadaşlarına satırla saldırdı. Araya girmeye çalışan 17 yaşındakiEmre Ç.’yi öldürdü

Türkiye’de şiddet artık her yerde her an giderek artan bir şekilde yüzünü gösteriyor. Kadınlar cinayete kurban giderken, cinayeti işleyenler ceza almak yerine ‘iyi hal’ indirimiyle serbest bırakılırken, bundan güç bulanlar ellerinde satırla dehşet saçmaya devam ediyor. İstanbul Sultanbeyli’de 8 Ekim’de meydana gelen olayda cesaretlendirilen şiddetin boyutunu gözler önüne serdi. İddialara göre, Gizem A. saat 23.00 olmasına rağmen eve dönmedi. Kardeşinin eve gelmemesine sinirlenen ağabeyi Gökhan A. sürekli uğradığı internet kafede olduğunu öğrendi. Gökhan A., yeğenleri Hıdır A. ve Cem A.’yı da yanına alarak kafeye gitti. Arkadaşları İrem K., Emre Ç. ve Fadime T. ile oturan Gizem A., ağabeylerini görünce, bir masanın altına saklandı.

Bıçaklayıp dövdüler
Saldırganlar, Gizem A.’nın eve geç gelmesinden sorumlu tuttukları İrem K.’yı yerde sürükledi. Gökhan A., birkaç kez satırla başına vurmaya çalıştığı İrem K.’yı, masanın altındaki kardeşini görünce bıraktı. Ardından da kardeşine satırla saldırdı. Genç kızın arkadaşı Emre Ç. olaya müdahale etmek istedi. Bunun üzerine, Cem A. ile yeğeni Hıdır A., 17 yaşındaki gence saldırdı. Kaçmak isteyen genç, Hıdır A.’nın savurduğu bıçak darbesiyle yere yığıldı. Bununla yetinmeyen 3 genç, Emre Ç. ve Gizem A.’yı dışarı çıkararak dayağa devam etti. Çevredekilerin müdahalesiyle, linç girişimi son buldu. Ağır yaralanan Emre Ç. ve yaralanan genç kızlar hastaneye götürüldü.
Yoğun bakıma alınan Emre Ç., yaşamını yitirdi. Sultanbeyli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olayla ilgili soruşturma başlattı. İncelenen kamera kayıtlarından tespit edilen Gökhan, Cem ve Hıdır A. gözaltına alındı. Zanlılar tutuklandı.