İrem Derici: ''Hande Yener'e aşık oldum.O ne asalet''

İrem Derici: ''Hande Yener'e aşık oldum.O ne asalet''
Gerek özel hayatı, gerek paylaşımlarıyla adından söz ettiren şarkıcı İrem Derici, önceki gün Nişantaşı'nda görüntülendi. Hande Yener'in kırık ayağıyla sahneye çıkmasıyla ilgili konuşan şarkıcı, "Hande'ye aşık oldum" ifadelerini kullandı

Geçtiğimiz gün Nişantaşı''nda objektiflere takılan ve rutin bakımlarını yaptırmaya geldiğini ifade eden ünlü şarkıcı İrem Derici, basın mensuplarıyla konuşarak "Yaş 35''e geliyor. 35 bin bakımımı yaptırdım" dedi.

Derici, geçtiğimiz günlerde fotoğraflarda filtre kullananları eleştiren ve "Fotoğraflarda filtre kullanmak, ciddi bir psikiyatrik rahatsızlıktır. Bu durum insanı intihara sürükler" diye konuşan Müge Anlıya, "Ne yapayım, dayanamıyorum. Müge Anlı kızıyor diye filtresiz paylaşım yapacağım bundan sonra. Müge ablamı kızdıramam" yorumunda bulunmuştu.

"ÜSTÜME ALINMADIM" 

Bu sözleri hatırlatılan Derici, "Videoyu gördüm altına esprili yorum yaptım. Üstüme alınmadım. Dayanamıyorum, çok seviyorum filtreleri" ifadelerini kullandı.

Sevgililer Günü planları da sorulan İrem Derici, "O gün babamın doğum günü. Sevgi dolu bir adam. Onun doğum gününü kutlayacağız" dedi.

At binme eğitimleri almaya başladığını açıklayan şarkıcı, şöyle konuştu; "Şimdi Maslak’ta at binmeye gidiyorum. Uzun yıllardır hayalimdi..."

"YENİ BİR HOBİ YAPAYIM DEDİM" 

"Daha önce bir deneyimim yok. Sadece bir klibimde atla yürümüştüm. Onun bana verdiği huzur enerji hoşuma gitti. Mart''ta 35 olacağım ya, yeni bir hobi yapayım dedim."

Derici, geçtiğimiz günlerde kırık ayağıyla sahneye çıkan Hande Yener hakkında "Hande''ye aşık oldum. Bacağı kırık bir şekilde sahneye çıkmış. O ne asalet. Bende çıkarım ama Hande Kadar güzel olamazdım" dedi.

Boynundaki C harfli kolye dikkat çeken Derici, muhabirlerin "Cem (Belevi) beyin baş harfi mi?" sözlerine "Bu cemiyetin ''C''si. 11 Şubat''ta Cemiyet Gazinosu''nda görüşmek üzere" şeklinde karşılık verdi.