Aslan’dan Yaşam’a kontrolsüz güç

Aslan’dan Yaşam’a kontrolsüz güç
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası G Grubu’nda maçın başında yenik duruma düştüğü karşılaşmada 3. Lig takımlarından Balçova Yaşamspor’a gol yağdırdı: 1-9.

Haber: Ruhi Kanal

10’da Kadir’in ortasında Melik topu kafayla Galatasaray ağlarına yolladı, Balçova Yaşamspor öne geçti: 1-0.  27’de Olcan’ın kullandığı serbest vuruşta Pandev yükseldi, meşin yuvarlağı ağlara bıraktı, skor eşitlendi: 1-1. 31’de Pandev’in pasında topla buluşan Yasin, Altan tarafından düşürülünce hakem Sarper Barış Saka, penaltı noktasını gösterdi, atışı kullanan Hamit Altıntop takımını öne geçirdi: 1-2. 39’da Bruma’nın pasında Pandev rakiplerinden sıyrıldı ve topa çok güzel vurdu: 1-3. 41’de Yasin’in pasında Olcan topun gelişine muhteşem vurdu: 1-4. 45+1’de Yasin soldan daldı, ortasını yaptı, Pandev topu filelere bıraktı: 1-5. 62’de Yasin’in pasında Sinan Gümüş oynadığı ilk maçta topu muhteşem bir vuruşla ağlara gönderdi: 1-6. Bu golden sonra oyuncu gözyaşlarına engel olamadı. 80’de Yekta kaleciden dönen topunu kafayla ağlara bıraktı: 1-7. 82’de Olcay Adın bir kez daha fileleri salladı: 1-8. 90’da Yekta skoru belirledi: 1-9.

Pandev patladı!

Galatasaray’ın Napoli’den büyük umutlarla renklerine bağladığı fakat bir türlü bekleneni veremeyen golcüsü Pandev, Balçova Yaşamspor’a patladı. Ağları 3 kez havalandıran sarı-kırmızılı futbolcu, teknik heyeti ve yöneticileri sevindirdi. Karabük’e gitmesi gündemde olan Yasin de sol kanatta mükemmel oynadı.