İsmail Kartal isyan etti!

İsmail Kartal isyan etti!
Geçen sene 4 Nisan'da otobüsü kurşunlanan Fenerbahçe'nin o dönem ki teknik patronu olan İsmail Kartal, 'Kulüp bu işi unutturmamalı' açıklamasında bulundu.


Fenerbahçe'yi taşıyan otobüsün Çaykur Rizespormaçı dönüşü Trabzon'un Sürmene ilçesinin girişinde kurşunlanmasının üzerinden tam 1 yıl geçti. 4 Nisan 2015'te gerçekleşen elim olay sırasında otobüste yer alan ve yaralanan otobüs şoförünün arkasında bulunan Sarı-Lacivertli takımın eski teknik patronu İsmal Kartal, konuyla ilgili Karar'a özel açıklamalarda bulundu. Faillerin bir an önce bulunması gerektiğini dile getiren Kartal, “İnşallah sorumlular en kısa sürede yakalanır. Türk adaletine güvenmek zorundayız. Başka söylenecek bir şey yok” diye konuştu.
 
YÖNETİMDEN TEPKİ
 
Hain terör saldırılarının gündemden düşmediği bir dönemde kurşunlama olayının da unutulmaması gerektiğini vurgulayan Kartal, “Başka ne söyleyebilirim? Tek başıma ne yapabilirim? Fenerbahçe Kulübü'nün olayı takip etmesi ve üzerine gitmesi lazım. O kurşun Fenerbahçe'ye, Türk futboluna sıkıldı" yorumunu yaptı. Bu arada Sarı-Lacivertli yönetim de resmi sitede konuyla ilgili açıklamada bulunarak, olayın aydınlatılamamış olmasına sorularla tepki gösterdi.

(Hakan Akar / Karar)