İsmail Kartal’ın jokerine nazar değdi

İsmail Kartal’ın jokerine nazar değdi
Sarı-lacivertlilerde ilerleyen yaşına rağmen sergilediği başarılı performans ve sonradan girdiği maçlarda attığı gollerle önemli katkı yapan, İsmail Kartal’ın en büyük jokeri Pierre Webo’ya nazar değdi.

Ağrı hissettiği için kupa maçında oyundan çıkan Webo’nun çekilen MR’ında, sağ arka üst adalesinde ödem tespit edildiği belirtildi. Ancak golcünün Kayseri’de forma giymesi bekleniyor. Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası’nda Bayburt İl Özel İdare önünde aldığı 3-1’lik galibiyette attığı 2 golle büyük katkısı olan golcü, sarı-lacivertli ekipte gösterdiği başarılı performansla alkış toplamaya devam ediyor.

129 dakika süre aldı
Bayburt İl Özel İdare önünde attığı 2 golle takımını zafere taşıyan Webo, Süper Lig’de oyuna sonradan girdiği maçlarda 129 dakika süre alıp, 3 gol attı. Böylece Webo, yaklaşık her 40 dakikada 1 gol atmayı başardı. Webo aynı zamanda bu sezon Fenerbahçe’nin oynadığı resmi maçlarda yaklaşık 600 dakika süre alırken, attığı 6 golle, her 100 dakikada 1 gol ortalamasını yakaladı. Kartal’ın bu sezon daha çok maçların ikinci yarılarında şans verdiği Pierre Webo, az süre almasına rağmen bu sezon Fenerbahçe’nin Sow ile birlikte attığı 6 golle en fazla skor üreten oyuncusu olmayı başardı.