İsmail Koncuk Zafer Partisi'ndeki görevlerinden istifa etti

İsmail Koncuk Zafer Partisi'ndeki görevlerinden istifa etti
Zafer Partisi Adana Milletvekili İsmail Koncuk, genel sekreterlik ve parti sözcülüğü görevlerinden istifa ettiğini duyurdu. Genel merkeze istifa dilekçesi verdiğini söyleyen Koncuk, Genel Başkan Ümit Özdağ'dan cevap beklediğini duyurdu.

İsmail Koncuk yaptığı paylaşımda “Zafer Partisi Genel Sekreterliği ve sözcülüğünden istifa etmem sebebiyle, bundan sonra yapacağım tüm açıklamalar şahsımı bağlar, Zafer Partisi Genel Merkezinin hiçbir sorumluluğu yoktur.” ifadelerini kullandı.

Koncuk ciddigazete.com''a yaptığı açıklamada "İsmail Koncuk doğru söylüyor" denirse, dolayısıyla yolumuza devam ederiz.” ifadesi dikkatlerden kaçmazken, “Yeni divan açıklanır da orada İsmail Koncuk olmazsa, Koncuk genel sekreterliği bırakmış demektir.” dedi.

Öte yandan, İsmail Koncuk''un Başkanlık Divanı''ndan istifasıyla ilgili kararın, bugün veya yarın verileceği, yeni bir Başkanlık Divanı oluşturulması için çalışmaların sürdüğü öğrenildi.

İsmail Koncuk''un birkaç gün önce Twitter adresinde “Genel Sekreter” ibaresini kaldırdığı için Zafer Partisi’nden istifa ettiği iddia edilmişti.