İsmail Küçükkaya'dan Devlet Bahçeli'ye anlamlı cevap

İsmail Küçükkaya'dan Devlet Bahçeli'ye anlamlı cevap
Bahçeli, grup toplantısında Gazeteci Küçükkaya'ya göndermede bulunarak "Başkaları gibi önceden karar vermek CHP'nin ve sütünü içerken İsmal Küçükkaya'nın işidir" demişti. Küçükkaya'dan Bahçeli'nin sözlerine manidar bir cevap geldi.

MHP grup toplantısında Gazeteci İsmail Küçükkaya'yı hedef alan Devlet Bahçeli, "AK Parti'den onaylamadığınız bir teklif gelirse referanduma götürülmesine karşı mısınız?" sorusuna "Hele bir gelsin görelim, ona göre karar verelim. Başkaları gibi önceden karar vermek CHP'nin ve sütünü içerken İsmal Küçükkaya'nın işidir" cevabını vermişti. 

ESKİ AÇIKLAMALARINI HATIRLATTI 

İsmail Küçükkaya'dan Bahçeli'nin bu sözlerine üstü kapalı cevap geldi. MHP liderinin 2015 yılında başkanlık sistemine yönelik yaptığı eleştirileri hatırlatan Küçükkaya, "Bahçeli akademisyen ve bunca yıl MHP'nin başındadır. Söyledikleri ortada. Onun söylediklerinin üzerine söz söylemek Sayın Başbakan'ın dediği gibi bize düşmez. Sayın Bahçeli doğru bilmektedir ve doğru konuşmaktadır" dedi. 

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

Bahçeli, o denemde yaptığı açıklamada ''Yönetim sistemi değişti demekle değişmez, değiştirilemez. Bizim yerli üretim Hitler'e, Stalin'e, Kaddafi'ye tahammülümüz olmaz, bu iyi biline. AKP hükümetinin hiçbir bahanesi kalmamıştır. Başkanlıkla oyalananların aklını başına alması, üzerimizde oynanan oyunları bozması şarttır" ifadelerini kullanmıştı.