İsmail Ok: "Belediyenin parasını alıp kaçtılar"

İsmail Ok: "Belediyenin parasını alıp kaçtılar"
Yerel seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden İYİ Parti ve CHP'nin ortak Balıkesir adayı İsmail Ok, "Halkın arsasına çöktüler, milletin ve belediyenin parasını alıp kaçtılar, Balıkesir'in kendi mücahitlerine ve esnafına zarar verdiler" dedi.

FATMA GÜL/İSTANBUL

İYİ Parti ve CHP'nin ortak Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Ok ve Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek seçim çalışmaları kapsamında sütlüce mahallesini ziyaret etti. 

Ziyaret esnasında büyük bir coşku ile karşılanan Millet İttifakı Adayları Sütlüceli vatandaşlara teşekkür etti. Ziyaretlere İyi Parti İl Başkanı Nedim Tuna, Altıeylül İlçe Başkanları Özlem Ural ve Hakan Şehirli ile eski CHP İl Başkanı Ender Biçki'de eşlik etti.

a764cb5c-e530-4e7a-bd54-7cadc00c1bff.jpg

BALIBEK: "BERABER BAŞARACAĞIZ"

Millet İttifakı Altıeylül Belediye Başkan Adayı Esin Balıbek konuşmasında öncelikle mahalle sakinlerine bu büyük coşku için teşekkür etti. Daha yapacağı projelerden bahseden Esin Balibek Büyükşehir Belediye Başkanlığı yarışında önde gözüken İsmail Ok ile daha uyumlu çalışılabilmesi ve daha iyi hizmet alınması için Altıeylül'de  kendisinin tercih edilmesi gerektiğini söyledi. Sözlerine devam eden BALIBEK "Millet İttifakı Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Sayın İsmail Ok ile birlikte ilçemizin Sütlüce Mahallesi'nde meydanda vatandaşlarımız ile buluştuk. Meşaleler yakıldı, havai fişekler patlatıldı; davullar çalındı, sloganlar atıldı. Miting tadında geçen bu güzel buluşma için tüm halkımıza teşekkürlerimizi sunarız. Bu yola beraber çıktık beraber kazanacağız ! Daha güzel bir Balıkesir için, daha güzel bir Altıeylül için hep beraber el eleyiz !" dedi.

8f42d647-532d-4877-ac15-068b3de474aa.jpg

"HİZMET SÜTLÜCE'YE YENİDEN GELECEK "

Sütlüce mahallesinde büyük bir coşku ile karşılanan İsmail Ok mahalle sakinlerine teşekkür etti. Sütlüce mahallesi hizmet sıralamasında ne yazık ki hak ettiği değeri alamadığını söyleyen İsmail Ok "Balıkesir'i uçuracağını söyleyenler ne yazık ki 600 milyon lira ile yabancı müteahitleri zengin ettiler. Avlu ve çamlık projelerinin halka faturası en az 600 milyon TL. Bu halka 600 milyon TL'nin geri dönüşü nedir? Kocaman bir sıfır. Sütlüce mahallesinde yol çöküyor, 1 ay sonra yapılıyor. Halkın içinden geldiğini iddia eden Ak Parti'ye sesleniyorum; zenginin malına mal katacağına, sütlücenin yollarına bir bak. Oyu sütlüceden isterler, hizmeti ve desteği yabancı müteahitlere verirler. Bu düzen 1 nisan tarihinde değişecek." dedi.

da5aea2d-75ad-42b1-92c2-45d532b3c657.jpg

"MİLLETİN PARASINI BALTIK İLE REZİL ETTİLER"

Sözlerine devam eden Ok "Halka ekonomik ve konforlu evler vermek ile yola çıkan Baltık bugün geldiği noktaya baktığımızda batmış durumda. Binaların yapıldığı arsa belediyeye ait, bunun yanında işleri bozuk olan yandaş müteahite 50 milyon TL para verdiler binalara başlaması için. Sonuç; halkın arsasına çöktüler, milletin ve belediyenin parasını alıp kaçtılar, Balıkesir'in kendi mücahitlerine ve esnafına zarar verdiler ve Baltok iflasın eşiğine geldi. Kazanan bir kişi kaybeden kocaman şehir" dedi.

833595e6-e7ff-44bb-b502-4b8f30b7f5a6.jpg