Üniversiteye sınavsız 30 personel alınacak

Üniversiteye sınavsız 30 personel alınacak
Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi istihdam edilmek üzere en az lise mezunu farklı unvanlarda 30 personel alacak.

Resmi Gazete’de yayımlanan göre Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu farklı unvanlarda 30 personel alacak.

Personel alımında yazılı sözlü sınav yapılmayacak. Adaylar başvurularını 24 Ocak 2022 tarihine (Mesai bitimi 17:30) kadar https://ik.isparta.edu.tr web sayfasından çevrimiçi olarak yapacaklardır.

Personel alımında aranan ortak nitelikler:

1 Ocak 1992 ve sonrasında doğmuş olmak.

Büro Personeli kadrosu için adaylarda aranan şartlar

Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Reklamcılık ve Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım lisans programlarının birinden mezun olmak.

2020 yılı KPSS sınavından KPSS P3 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Destek Personeli kadrosuna başvuru şartları

Bahçecilik Alanı ve Dalları, Tarım Teknolojileri Alanı ve Dalları veya Tarım Alanı ve Dalları, İnşaat Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Ahşap Teknolojisi Alanı - Ahşap Yapı (Doğramacılık), Elektrik-Elektronik Teknolojisi Alanı ve Dallarından, Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Elektronik Dalından veya Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Alanı - Endüstriyel Kontrol Dalından mezun olmak.

2020 yılı KPSS sınavından KPSS P94 puan türünden en az 70 puan almış olmak.

Güvenlik Görevlisi alımında aranan nitelikler

Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma ön lisans programlarının birinden mezun olmak.

2020 yılı KPSS sınavından KPSS P93 puan türünden en az 60 puan almış olmak.

Son başvuru tarihi itibariyle geçerlilik süresi dolmamış silah/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak.

Erkek olmak ve Boy uzunluğu 170 cm den kısa olmamak. Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 13’ten fazla 17’den az olmamak.