İstanbul adliyesinde çatışma

İstanbul adliyesinde çatışma
İstanbul adliyesi önünde iki grup arasında çatışma çıktığı olay yerine çok sayıda polis ve ambulans gönderildiği bildirildi. Çatışmada 1 kişi yaralanırken 7 kişi gözaltına alındı.

Çağlayan'da bulunan İstanbul Adliyesi'nin bahçesinde bir cafede iki grup arasında çatışma çıktı. Güvenlik önlemleri alınsa da çatışmanın önüne geçilemediği belirtiliyor. Polis, havaya ateş ederek olaya müdahale etti. 

Sabah saatlerinde Çağlayan'daki adliye meydanından silah sesleri yükseldi. Geniş alanda sağa sola koşuşturan iki grup birbirine ateş etti. Adliyenin içindeki herkes kendini yere attı. Dakikalar süren çatışma polisin havaya ateş açmasıyla durdurulabildi.

ARA ARA SİLAH SESLERİ YÜKSELİYOR 

Çatışmanın tarafları olarak ilk etapta Sarallar ve Şahinler'in adı geçti ama iki grubun çatışmayla bağlantısı olmadığı ortaya çıktı.  Başka bir davanın tarafları arasındaki çatışmada 1 kişi yaralandı; polis 7 kişiyi gözaltına aldı. Çatışanların bir kısmı adliye çevresindeki ara sokaklara kaçtı. Polisin çevredeki operasyonu sürüyor. Adliye çevresinde ara ara silah seslerinin yükselmeye devam ediyor. Adliye çevresinde güvenlik önlemleri sürüyor.

İlgili Haberler