İstanbul için yağış uyarısı

İstanbul için yağış uyarısı
Meteoroloji’den yapılan açıklamaya göre, serin ve yağışlı hava öğlen saatlerinde Trakya’da kendini göstermeye başlayacak. Akşam saatlerinde ise yağışlı hava dalgası İstanbul'a gelecek.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından son dakika uyarısıyla duyurulan yağışlı hava dalgası Balkanlar üzerinden yurda giriş yapmaya başladı. Öğlen saatlerinden sonra Trakya’da kendini göstermeye başlayacak yağışlar akşam saatlerine doğru İstanbul’a ulaşacak ve hava sıcaklıkları hissedilir derecede düşecek.

YAĞIŞLAR YURDU SARACAK!

Trakya üzerinden yurda giriş yapan yağışlar ilerleyen günlerde Anadolu’ya da yayılacak ve hava sıcaklıkları birkaç derece düşecek. İlerleyen günlerde hava durumuna dair haberler yine Sözcü’de olacak. Pazar gününe kadar sürecek olan yağışların önümüzdeki hafta etkisini kaybetmesi bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre; Yurdun kuzey kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, Marmara, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzeybatısı ile Kütahya, Afyon, Kırıkkale, Samsun, Ordu, Amasya ve Çorum çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklıklarının Batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.