İstanbul Kapalıçarşı'da "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganları

İstanbul Kapalıçarşı'da "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganları
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, İstanbul Beyazıt'ta bulunan Kapalıçarşı'yı ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Şeker fabrikalarının satışına tepki göstermek için cumartesi günü Alpullu'ya giden İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sıradaki durağı İstanbul Beyazıt'ta bulunan Kapalıçarşı oldu.

Çemberlitaş'taki Tavuk Pazarı Otoparkı'nın yanındaki kapıdan Kapalıçarşı'ya giren Akşener'e, partililer ve bazı genel başkan yardımcıları eşlik etti.

Akşener'in ziyaret esnasında yoğun ilgi ve kalabalıktan dolayı adım atmakta zorluk çektiği görüldü.

Burada bulunan dükkanları gezerek esnafın sorunlarını dinleyen Meral Akşener, dükkan sahiplerinin çay ikramlarını geri çevirmedi.

Esnafın Akşener'e ekonomik sıkıntılardan dert yandıkları göze çarparken, Kapalı Çarşı'da "Cumhurbaşkanı Meral Akşener" sloganları atılması dikkat çekti.

"BİRAZ SABREDİN, İYİ PARTİ GELİYOR"

İşlerinin iyi olmadığından şikayet eden esnafa moral veren Akşener, “Biraz sabredin ve dayanın, az kaldı. İYİ Parti iktidarı ile ülke hasret kaldığı huzura kavuşurken, iş hayatımız ve ekonomi de süratle normale dönecek. Siftah yapmadan dükkan kapatma kabusunuz bitecek. Yeter ki bize ve kendinize güvenin” diye konuştu.

VATANDAŞLARLA FOTOĞRAF ÇEKTİRDİ

Uğradığı aktarda satılan ürünler hakkında bilgi alan Akşener daha sonra kuyumcuda altın satışlarını sordu, giyim mağazasında işlerin eskisi gibi olup olmadığı hakkında bilgi aldı. İYİ Parti lideri, bir şekerci de şekerlemenin tadına baktı. Bu arada çevresini saran vatandaşlarla da bol bol fotoğraf çektiren Akşener, daha sonra Kapalıçarşı’daki ünlü Şark Kahvehanesi’nde çay molası verdi.

qqqqqqqq.jpg

İYİ Parti lideri Akşener ile birlikte, Kapalıçarşı’ya giden Genel Başkan Yardımcısı Berna Sukas, “Akşener’in ziyareti esnafı memnun etti” dedi.

Sukas şunları söyledi:

"İYİ PARTİ BİR KONUYA EĞİLİNCE HÜKÜMET DE ATMAK ZORUNDA KALIYOR"

“Esnafın şikayetlerini dinleyen Sayın Genel Başkan’ımız Meral Akşener bunların çözümü için çaba sarf edeceklerini belirterek, ‘İYİ Parti bir konuya eğilince hükümet de atmak zorunda kalıyor’ dedi. Çarşıda gezerken, esnaf Akşener’i dükkanlarına çağırdı. Yeniden burayı ziyaret etmesi konusunda söz istediler.”

Bu arada Meral Akşener’in Kapalıçarşı Derneğini de ziyaret ettiğini söyleyen Sukas, “Dernek yöneticileri daha önce Süleyman Demirel ve Turgut Özal’ı da burada ağırladıklarını söyleyerek, ‘Onlar cumhurbaşkanı oldu, inşallah sıra sizde’ dediler” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler