Sürücülerin yeni kabusu

Sürücülerin yeni kabusu
İstanbul’da özellikle TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu’ndan çakarlı minibüsler, sürücüler trafikte zor anlar yaşatıyor. Sürücüler, yeni kabus olduğunu belirterek şikayet yağdırdılar.

Özellikle İstanbul’da trafiğin en yoğun yaşandığı saatlerde sürücülerin yeni kabusu çakarlı minibüsler ve sürücüler oldu. Daha çok TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu''nda, genellikle camları filmli çakarlı minibüs ve midibüsler trafikte diğer sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Sürücülerden bu çakarlı araçların yol istemesi ve sıkıştırmasıyla daha da zorluk yaşıyor. Araçlardan şikayetçi olan sürücüler yetkililerden duruma çözüm bulmasını istiyor.

“DEVLETİN ÇÖZÜM BULMASI LAZIM”

Çakarlı minibüslerin kendilerini trafikte zora soktuğunu söyleyen Fesih Halitli, "Çakarlı minibüslere denk geliyoruz. Genelde minibüsler sıkıntılı zaten. Sıkıntı yaşatıyorlar. Yol istiyorlar, yol istemeyi bırak adamın üzerine sürüyorlar" ifadelerini kullandı. Kime ve hangi kuruma ait oldukları anlaşılamayan bu camları filmli çakarlı minibüs ve midibüsleri bazı sürücüler sivil polis sanıyor.

Sürekli sıkıştırıyorlar diyen bir başka sürücü de "Kazaya sebebiyet veriyorlar. Sıkıntılı işler devletin bir çözüm bulması lazım. Yoksa olmaz. Sürekli yol istiyorlar. Belki sivil bile değil ama biz öyle görüyoruz" diye konuştu.

Kaynak: DHA