İstanbul’da dehşet: Polisi arayıp “oğlumu öldürdüm” dedi

İstanbul’da dehşet: Polisi arayıp “oğlumu öldürdüm” dedi
Kartal'da konfeksiyon işi ile uğraşan 40 yaşındaki Yıldırım Tokat, 5 yaşındaki oğlu Çağatay Tokat'ı boğarak öldürdükten sonra bileklerini keserek intihar etmek istedi.

Olay, İstanbul Cumhuriyet Mahallesi Şehit Cihan Kızıltaş Sokak’ta bulunan 11 numaralı binanın çatı katında meydana geldi. İddialara göre eşi D. ile 2 aydır ayrı yaşayan konfeksiyon işçisi Yıldırım Tokat (40), sabah saat 08.00 sıralarında polisi arayarak, “oğlumu öldürdüm” dedi. Verilen adrese giden polis ekipleri, içeriye girdiklerinde 5 yaşındaki Çağatay Tokat’ın cansız bedeni ile karşılaştı.

İNTİHAR ETMEK İSTEDİ

Polis, baba Yıldırım Tokat’ı da bilekleri kesilmiş halde kanlar içinde buldu. Evin içinde beş tane boş bira kutusu bulundu. Yıldırım Tokat olay yerine gelen ambulans ile Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tokat’ın hayati tehlikesinin sürdüğü öğrenildi.

Babasının ellerinde canveren Çağatay Tokat, polis ve savcının  olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

EŞİ İLE SORUNLARI VARDI

Yıldırım Tokat’ın  yaklaşık 2 ay önce kalp krizi geçirdiğini söyleyen mahalle sakinleri, “Kendisi konfeksiyonlara iş yapıyordu. Eşi ile aralarında sorunlar vardı ve 2 aydır evden ayrıydı. Kendisi oğlu ile birlikte kalıyordu. 2 ay önce kalp krizi geçirdi ve hastanede yattı” dediler.  Cinayete yol açan neden bilinmiyor. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.