İstanbul'da TIR dehşeti!

İstanbul'da TIR dehşeti!
Esenler'de iş makinesi yüklenen TIR, yokuş aşağı kaydı. 4 binaya zarar veren TIR, beşinci binaya çarparak durabildi. Kazada şans eseri yaralanan olmazken TIR'ın çarptığı bina boşaltıldı.

Olay saat 12.00 sıralarında Esenler Havaalanı Mahallesi Ganimet Sokak'ta meydana geldi. Havaalanı Mahallesi Zemin altı otoparkında çalışan iş makinesi, görevi bittikten sonra götürülmek üzere TIR'a yüklendi. Bu sırada TIR yokuş aşağı kaymaya başladı. Yaklaşık 100 metre sürüklenen TIR ve iş makinesi 4 binaya çarptı. TIR, beşinci binaya çarparak durabildi. 

TIR'ın çarptığı binanın alt katındaki pastanede bulunan vatandaşlar ise son anda kurtuldu. Kazanın ardından ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. TIR'ın çarptığı bina boşaltıldı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken TIR sürücüsü olaydan sonra kaçtı. 

Evleri zarar gören sokak sakinleri ise, daha önce belediyeye şikayette bulunduklarını ancak bir önlem alınmadığını söyledi. Evi zarar gören bir kişi, "Ev sallanıyor. Korkudan yatamıyoruz. Geçmiş olsun kelimesini duymak istiyoruz ama maalesef onu da duyamıyoruz" diye konuştu.

Bir başka sokak sakini ise, "Biz bunu bir aydır söylüyoruz. Bir aydır belediye ilgilenmiyor. Yazıklar olsun diyorum" dedi. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı. Kaçan TIR sürücüsü ise aranıyor.