İstanbul'da trafik felç

İstanbul'da trafik felç
İstanbul'da sabah saatlerinde yaşanan trafik yoğunluğuna kazalar ve yol kapatmalar da eklenince trafik çilesi çekilmez bir hal aldı.

Kadıköy D-100 karayolunda bir aracın takla atması sonucu 2 kişi yaralandı. Kazaya aynı yönde giden iki araç da karışınca trafik yoğunluğu yaşandı.

Kaza 09.30 sıralarında D-100 karayolu Harem istikameti Acıbadem Köprüsü altında meydana geldi. İçinde 4 kişi bulunan bir otomobil bilinmeyen bir nedenle kontrolden çıkarak takla attı. Aynı yönde ilerleyen iki otomobile çarptıktan sonra durabilen otomobildeki 2 kişi yaralandı.

Kazayı görenler durumu polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri çevre güvenliğini aldı. İtfaiye ekipleri de araçta sıkışan iki yaralıyı kısa sürede kurtararak hastaneye sevk etti.

O YOLLAR TRAFİĞE KAPATILDI

Öte yandan Küçükçekmece'deki Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi'nde düzenlenecek "Evrensel Aşura Matem Merasimi" nedeniyle saat 06.00'dan etkinlik bitimine kadar Basın Ekspres Yolu Atatürk Havalimanı istikameti Güneşli Köprü'den Küçükçekmece Fatih Caddesi'ne  katılım ve Güneşli Köprü üzeri Mimar Sinan Caddesi Bağcılar'dan gelen istikamet trafiğe kapatıldı.

OKULLAR AÇILDI TRAFİK YOĞUNLAŞTI

Yaşanan kazalar ve kapatılan yolların yanı sıra okulların açılmasıyla trafiğe çıkan okul servisleri ve velilerin de yoğunluğa eklenmesi trafiği daha da çekilmez bir hale getirdi.

Trafikteki yoğunluğun ise önümüzdeki haftalarda daha da yoğunlaşması bekleniyor.