İstanbul'da VIP torbacılar tutuklandı

İstanbul'da VIP torbacılar tutuklandı
Nişantaşı’nda mağazası olan evlilik programlarının damat adayı Ünal T., dizi oyuncusu Yeşim G., diyetisyen Ceren T. ve yayınevi sahibi Tolga B.’ye uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapıldı.

İstanbul Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Şişli, Nişantaşı ve Beyoğlu’nda ünlü gece kulüpleriyle, ünlü isimlere uyuşturucu servisi yapan çeteyi takibe aldı. Torbacı çetesinin özel otomobilleriyle uyuşturucu servisi yaptığı belirlendi. Düzenlenen operasyonda torbacı çetesinin üyesi olan 12 kişi gözaltına alındı.

Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre, zanlıların kullandıkları otomobil ve evlerinde yapılan aramalarda, 15 kilo ot esrar, 4 kilo Skunk toz esrar, 2 adet hassas terazi, 1 adet sahte kimlik ve 3 adet tabanca ele geçirildi. Operasyon sırasında torbacı çetesini takibe alan polis ekipleri, onların uyuşturucu servisi yaptığı ünlü isimleri de tespit etti.

TORBACILAR TUTUKLANDI

Nişantaşı’nda mağazası olan evlilik programlarının damat adayı Ünal T., dizi oyuncusu Yeşim G., diyetisyen Ceren T. ve yayınevi sahibi Tolga B.’ye uyuşturucu kullanmak suçundan işlem yapıldı. Gözaltına alınan 12 uyuşturucu torbacısından 10’u çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, 2’si adli kontrolle serbest bırakıldı.