İstanbul'da yağışlar 5 gün sürecek!

İstanbul'da yağışlar 5 gün sürecek!
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre önümüzdeki 5 gün İstanbul başta olmak üzere çok sayıda şehirde yağış bekleniyor.

Meteoroloji'den yapılan son değerlendirmeye göre bugün de dahil olmak üzere önümüzdeki 5 gün boyunca yağışlar İstanbul'da etkili olacak.

BUGÜN İSTANBUL ANADOLU YAKASI İÇİN UYARI

Günlük değerlendirmelere göre ise bugün İstanbul'un Anadolu Yakası, Zonguldak, Bartın, Çorum, Amasya, Trabzon ve Rize çevreleri ile İstanbul'un Avrupa Yakası'nın kuzey, Kırklareli'nin doğu, Balıkesir'in kuzey ve doğu, Giresun'un iç kesimlerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

SICAKLIKLARDA ÖNEMLİ BİR DEĞİŞİKLİK BEKLENMİYOR 

Yağış sistemine karşın sıcaklıklarda önemli bir değişikliğin beklenmediği belirtilirken Doğu bölgelerinde 3 dereceye varan bir artışın olabileceğinin altı çizildi.

MARMARA'DA YER YER KUVVETLİ RÜZGAR

Meteoroloji'nin değerlendirmelerine göre rüzgarın Marmara'da yer yer kuvvetli olması beklenirken kuzey ve kuzeydoğu, Akdeniz kıyıları ile güneydoğu kesimlerde güney ve batı yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette bir rüzgar bekleniyor.

5 GÜNLÜK HAVA TAHMİNİ HARİTASI