Fırtına’da Mbia için seferberlik

Fırtına’da Mbia için seferberlik
Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, Mbia ile kulüple sözleşmesi gereği ekonomik sorunlar yaşayan Mbia ile görüşmelerin devam ettiğini belirterek, “En kısa zamanda sorun çözülecek” dedi

Mbia’nin Trabzon’a geldiğini ve idmanlara başladığını kaydeden Örem şöyle konuştu: “Başkanımız, büyük bir titizlikle görüşmeleri yapıyor. Henüz netleşmeyen bu görüşmelerin Trabzonspor’un çıkarları doğrultusunda atılması gereken en önemli adımlardan bir tanesi olduğuna inanıyoruz. Sözleşmesi konusunda inşallah güzel bir yere geleceğiz” dedi. Cardozo ile ilgili bir gündemleri olmadığını ifade eden Örem, “En önemli oyuncularımızdan bir tanesi ve kalmasını istiyoruz. Ancak, futbol takımlarının amaçları gereği şu gerçeği herkes bilir ki, fiyatı oluştuğunda her futbolcu takımdan ayrılabilir. Burada hem takımın hem de futbolcunun ortak çıkarları ve istekleri önemlidir” dedi.

Aceleye getirmeyeceğiz

Teknik direktör konusuna da değinen Örem “Sadi hoca ihtiyaç duyulduğunda her zaman bu takımın bir askeri olmuştur. şu an takımın başında ve birlikte ara hazırlık dönemi geçiriyoruz. Başkanımız teknik adam konusundaki görüşmeleri kısa ve uzun vadede hedeflerimizi de göz önünde tutarak sürdürmektedir. Bu konu aceleye getirilip yanlış yapılmayacak kadar önemlidir. Bunun için biraz sabır istiyoruz” şeklinde konuştu. Örem, Trabzonspor yönetiminin en önemli misyonlarından bir tanesinin Trabzonspor’u eski kimliğine büründürmek olduğunu vurgulayarak, şöyle devam etti: “Altyapı bizim için çok önemli. Bu amaçla Sadi Tekelioğlu A Takımda görevli olsa da altyapıdan sorumlu hocamızdır. 3 ay sonrası 5 ay sonrası şu olacak bu olacak demeyi çok doğru bulmuyorum. Böyle sabırsızlıkla atılacak adımların ve sözlerin faydadan ziyade zarar vereceğine inanıyorum.”