İYİ Gençlik’ten Hakkari’de sosyal proje

İYİ Gençlik’ten Hakkari’de sosyal proje
İhtiyaç sahibi öğrencilere destek olmak üzere Hakkari'ye giden İYİ Parti Gençlik Kolları, Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) engellemelerine rağmen hediyeleri öğrencilere ulaştırdı.

İYİ Parti Gençlik Kolları, sosyal projelere devam ediyor.

Gençlik Kolları Genel Başkanı Osman Ertürk Özel ve Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sinem Deniz Güneş, zor şartlarda eğitim almaya çalışan ilkokul çocuklarına destek olmak üzere Hakkari’ye gitti.

Sosyal Politikalar Başkanlığı'nca gerçekleştirilen projeye, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onay çıkmadı.

"DAHA ÖNCE AKP'YE İZİN ÇIKMIŞTI"

MEB'in tutumuna tepki gösteren Özel, “Daha önce Ak Partili teşkilatların yine aynı sebeple yardım götürdüğü okullara rahatça girebildiğini öğrendik. Biz de bu okullara yakın muhtarlıklara giderek yardımlarımızın bir kısmını buralara teslim ettik. Ardından, Eski Belediye Başkanı Rahmetli Abdurrahman Keskin’in halen açık bulunan yazıhanesini ziyaret ettik. İnsanların gözü, gördüm ki bizde. Bundan sonra daha da gayretli olmak için çokça ümitlendim” ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin her yerini karış karış gezeceklerini söyleyen ve insanlara dokunarak siyaset yapmanın önemini vurgulayan Özel, Hakkari'de olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu belirtti.

"ZAMANLA İYİ GENÇLİĞİ HERKES GÖRECEK"

 

Gençlik hareketinin siyasetin akışını değiştirebilecek nitelikte bir öneme sahip olduğunu ifade eden Özel, "İYİ Parti ile birlikte Türkiye'de yeni bir dönem başladı. Bu noktada bir gençlik yapılanmasının neler yapabileceğini zamanla herkes görecek" şeklinde konuştu.

MEB'in engellemelerinin ardından, İYİ Parti Gençlik Kolları'nın Hakkari'deki öğrencilere götürdüğü ayakkabılar ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için muhtarlığa bırakıldı.

3-585.jpg