İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı istifa etti

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı istifa etti
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Beker sosyal medya hesabından istifa ettiğini duyurdu. Beker yaptığı açıklamada, bu kararı 'sorumluluğu üstüne alarak verdiğini' belirtti.

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Oğuzhan Beker görevinden istifa ettiğini açıkladı. Beker kararını Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu.

Beker mesajında: 

"İYİ Parti Genel Başkanlık Makamına;

Öncelikle ifade etmek isterim ki Türkiye'nin zor günlerine, hiç bir hesap yapmadan sorumluluk alan ve Türk siyasetine yeni bir soluk, Türk Milleti'ne de umut olan İYİ Parti'nin bir parçası olmaktan büyük onur duyuyorum.
Bu aidiyet duygusu benim için vazgeçilmezdir.

Görev yaptığım süre içerisinde, gerek Genel Merkezimizden gerekse Türkiye'nin dört biryanındaki İYİ Gençlerden büyük destek gördüm.

Bu süre içinde ülkem ve milletim için yapabileceğim ne varsa, gücüm oranında yapmaya çalıştım.

Bu gerçek, bu zor günlerde ülkesi ve milleti için “Hiç bir şey yapmamış" olanlardan farklı olarak, ömrüm boyunca taşıyacağım bir gururdur.

İYİ Parti'nin, kurulduktan 7 ay sonra girdiği ilk seçimde, milyonlarca vatandaşımızın güvenini kazanarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nda yer alması, bir başarı öyküsü olarak genel kabul görmektedir.

Ancak sayın Genel Başkanımızın da ifade ettikleri gibi, bu başarı, beklentimizin gerisinde kalması nedeniyle, bizleri çok mutlu eden bir başarı değildir.

Bizim, "Başarıyı" bile sorgulayabilen, üstelik bunu, sorumluluğu üzerine alarak yapabilen bir Genel Başkanımız var.

Bizim, Türk siyasetinde "Yeni" ve "Farklı" olmayı sadece iddia olarak değil, bizzat yaşayarak öğreten bir Genel Başkanımız var.

Bu gerçek de, bugün ve gelecekte, biz İYİ Gençlerin en önemli rehberi ve gücü olacak.

Sayın Genel Başkanımızın, seçim sonrası ortaya çıkan tabloyu dikkate alarak ve sorumluluğu üstlenerek sergilediği "Demokrasi Dersi'nden, Gençlik Kolları Genel Başkanı olarak gerekli mesajı aldığımı belirtmek isterim.

Genel Başkanımız Meral Akşener'in, saygıyla karşıladığım ve milletimizin de saygıyla karşılaması gerektiğine inandığım bu tavrını, bir tercihle selamlıyorum.

Kongre sürecinde hem Sayın Genel Başkanımızın elini rahatlatmak hem de üzerine aldığı sorumlulukta üzerimize düşen payın gereği olarak görevimden istifa ediyorum.

Bilinmesini isterim ki, bugün ve yarın da İYİ Parti ve İYİ Gençler için, Genel Başkanımızın emrinde üzerime düşecek her sorumluluğu gururla yerine getireceğim" ifadelerini kullandı.

screenshot_1-023.png