Meral Akşener'in Hayrabolu ziyaretinde vatandaşlar meydanı tıklım tıklım doldurdu

Meral Akşener'in Hayrabolu ziyaretinde vatandaşlar meydanı tıklım tıklım doldurdu
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in Hayrabolu'daki esnaf ziyaretinde, vatandaşlar meydanı tıklım tıklım doldurdu.

Erdi KURU - TEKİRDAĞ / YENİÇAĞ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Tekirdağ''da esnaf ziyaretlerinde bulundu. Akşener''e Hayrabolu''da vatandaşların büyük sevgisiyle karşılaştı.

Uzun bir aradan sonra ilk kez bir siyasi parti liderinin ilçelerini ziyaret ettiğini belirten vatandaşlar Akşener''e yaşadıkları sıkıntıları anlattı. İşlerinin durgunluğundan yakınan esnaflar "Kredi kartları ile satışlar bile durma noktasına geldi. Eskisi gibi defter tuttuğumuz köylüler borçlarını çevirmekte zorlanıyor. Türkiye''nin en verimli ovası Hayrabolu''da ama çiftçiler tarihin en zor dönemini yaşıyor" dedi. 

Akşener''in gittiği bir esnaf vatandaş, zamları takip etmekte zorlandıklarını belirterek "Bunu vatandaşlarımıza anlatmakta daha büyük zorluk çekiyoruz. 30 yıllık müşterilerimize sürekli gelen zamları hissettirmek istemiyoruz, sattığımızı artık yerine koyamıyoruz. Elektrik faturaları iyice yükseldi. Vergiler sürekli artıyor. Bu böyle gitmez" diyerek sorunlarını dile getirdi.

Meral Akşener, Hayrabolu''da davul zurnalı kortej ile karşılandı. Atatürk Anıtı önünden itibaren çok sayıda esnafla dertleşen Akşener vatandaşlara "Seçime kadar dişinizi sıkın" dedi.

İlgili Haberler