Akşener’den Erdoğan’a ‘Abuk sabuk konuşuyorsun sonra da alınıyorsun’

Akşener’den Erdoğan’a ‘Abuk sabuk konuşuyorsun sonra da alınıyorsun’
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a sosyal medya hesabından tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda “Ülke yönetimine talip olmaktan vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını hatırlatmak istiyoruz” diye konuşmuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a cevap İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den geldi.

Akşener, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Yok artık Sayın Erdoğan ‘Böyle bir şey dememiştir.’ dedim, ama maalesef bunu da demişsin. Çıkıp böyle abuk sabuk konuşuyorsun, sonra da ciddiye almayınca alınıyorsun. Seni acilen ciddiyete davet ediyorum."

AKŞENER BU TEPKİYİ NEDEN GÖSTERDİ

AKP Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, muhalefeti hedef almış, “Ülke yönetimine talip olmaktan vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını hatırlatmak istiyoruz” diye konuşmuştu.

Kamu işçisi ve memurun zam oranını da değerlendiren Erdoğan, işçi ve memurların zam oranından memnun olduğunu savunmuştu.

Gündeme ilişkin açıklamaları sırasında Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, “Bay Kemal. Sen nerede dolaştığının farkında değilsin. Enerjide Avrupa, dünya ne alemde görmüyor musun?” dedi.

Erdoğan şöyle devam etti: “Belediyeleri ahlaksızlık, taciz, tecavüzle boğuşan partinin bu artışı takdir etmelerini beklemiyoruz. Ülke yönetimine talip olmaktan vazgeçmelerinin kendileri için daha iyi olacağını hatırlatmak istiyoruz.”
 

İlgili Haberler