İYİ Parti heyeti Afyon'da

İYİ Parti heyeti Afyon'da
Afyon’da esnaf ve vatandaşın sorunlarını dinleyip, bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen heyet üyeleri, “Halkımıziyi olacak, Türkiye iyi olacak diye yollara düştük. Sizin dertleriniz bizim dertlerimizdir” dediler.

Yerel seçimler öncesi “İYİLİK Kervanı Yollarda” projesi kapsamında İYİ Parti’nin oluşturduğu heyetler çeşitli kentlere giderek vatandaşlarla dertleşti.

Bu çerçevede İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Erozan, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Antalya Milletvekili Hasan Subaşı, Merkez Disiplin Kurulu Üyeleri Ali Işıner Hamşioğlu ve Ali Kamış, Kurucu Üye Nihat Kula ile Afyonkarahisar’da sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Heyetin ilk ziyareti Afyonkarahisar İl başkanlığı oldu. Burada, yerel seçimler görüşüldü. Daha sonra heyet Afyonkarahisar Valiliği, Eğitim-Sen, Atatürkçü Düşünce Derneği, Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Kanal 3, Gazete 3, Kocatepe Gazetesi, Afyon Ticaret Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

Esnafın ve vatandaşların sorunlarını dinleyen Milletvekili Cesur, “Biz halkımız iyi olacak, Türkiye iyi olacak diye yollara düştük” dedi. Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği’ni de ziyaret etti.

Burada açıklamalarda bulunan İYİ Parti Milletvekili Cesur, "başta Büyük Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere; ebediyete intikal etmiş gazilerimize ve şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Gaziler günümüz kutlu olsun. Gazilerimize uzun ömürler temenni ediyoruz. Sizin sorunlarınız ve dertleriniz bizim dertlerimizdir. Biz şehit ve gazi ailelerimizi çok önemsiyoruz ve bu sorunlarınızı TBMM ye taşıyarak en kısa sürede çözüme ulaştırmak için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

cesur-en-18cm.jpg

İYİ Parti Kervanı Afyonkarahisar’ın ardından Uşak, Kütahya ve Eskişehir’e gitti. Heyet Uşak Çeçeli Kara Murat Şehit ve Gazi Derneği, Kütahya Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği ve sonra da, Kütahya Türkiye Muharip Gaziler Derneği’ni ziyaret etti.