İYİ Parti Kayseri'de üye katılım töreni

İYİ Parti Kayseri'de üye katılım töreni
İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı'na üye katılımları sürüyor. İl Başkanlığı'nda düzenlenen programda yeni katılan üyelere rozet takma töreni gerçekleştirildi.

İYİ Parti Kayseri'de üye katılım töreni

Salih Zeki ÇETİN - KAYSERİ / YENİÇAĞ 

İYİ Parti'ye Türkiye genelinden ilgi devam ediyor. Son olarak Kayseri'de çok sayıda vatandaş İYİ Parti'ye üye oldu. İYİ Parti Kayseri İl Başkanlığı üye kayıtlarına devam ediyor. İYİ Parti İl Başkanlığında düzenlenen rozet takma törenine, İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş, İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Sebati Ataman, İYİ Parti Kayseri Büyükşehir Belediyesi Grup Başkan Vekili Kazım Yücel, İYİ Parti Melikgazi Belediyesi Grup Başkanvekili Adnan Kenanoğlu, İlçe Başkanları ve parti yönetimi katıldı.

iyi-parti-2-001.jpeg

"İLERLEYEN GÜNLERDE YENİ KATILIMLAR OLACAK" 

İYİ Parti'ye ilginin çok yoğun olduğunu ifade eden İYİ Parti Kayseri İl Başkanı Ataman, "Vatandaşlarımız partimize ilgi gösteriyor. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim. Özellikle gençlerden ve ev hanımlarından büyük ilgi görüyoruz. Bugün yeni katılan üyelerimize rozet takım töreni gerçekleştirdik. Salgından dolayı törenlerimizi 20-30 kişilik gruplar halinde gerçekleştiriyoruz. İlerleyen günlerde tekrar böyle törenler yapacağız. Katılan herkese, iktidar yürüyüşümüze ortak olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Aramızda ticaretle uğraşanlar var, akademisyenler var, ev hanımları var ve ülkemizin geleceği gençler var. Her geçen gün büyümeye devam edeceğiz" dedi.

iyi-parti-3.jpeg

"ÜYE SAYISINDAKİ ARTIŞ BİZLERİ MUTLU EDİYOR" 

Daha sonra söz alan İYİ Parti Kayseri Milletvekili Dursun Ataş ise, "Her geçen gün büyüyoruz. Zaman zaman yaptığımız ziyaretlerde de bunu görüyoruz. Genel Başkanımız Meral Hanımla birlikte iktidara giden bir İYİ Parti var. Üye sayımızdaki artış bizleri mutlu ediyor. İnşallah daha iyi günlerde, ekonomik ve kültürel anlamda daha güçlü olduğumuz günlerde yine burada sizlere sesleneceğim. Herkese hoş geldiniz diyorum" ifadelerini kullandı.