İYİ Parti: "Korkudan metro hattını tadilata aldılar"

İYİ Parti: "Korkudan metro hattını tadilata aldılar"
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Ümit Özdağ ve Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin metro seferlerini İYİ Parti kongresi sebebiyle durdurduğunu savundu.

Ankara'da Kızılay-Batıkent istikametinde seferler başlamadan önce bakım çalışması yapan iki metro treni, Ulus makas bölgesinde kaza yaptı.

Kazanın ardından açıklama yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Tuna, “Hasar biraz büyük. En az iki gün sıkıntı var” diyerek metro hattının iki gün tadilata alındığını ifade etti.

Tuna'nın açıklamalarının ardından İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Ümit Özdağ ve Ankara İl Başkanı Dr. Mesut Özarslan'dan dikkat çeken paylaşımlar geldi.

"YOLU DA KAPATSANIZ, BARİYER DE KURSANIZ İYİ PARTİ GELİYOR"

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Özdağ, metro hattının İYİ Parti korkusuyla tadilata alındığını söyledi.

Özdağ, "İYİ Parti Kongresinin yapılacağı hafta sonunda metroda kaza yaşanıyor ve tamirat 2 gün sürüyor. İYİ Parti korkusu metroyu bile sarmış. Yolu da kapatsanız, bariyer de kursanız, İYİ Parti geliyor!" ifadelerini kullandı.

1-20180331193841.jpg

"İYİ PARTİLİLER ULAŞIM SAĞLAYAMASIN DİYE TADİLATA ALINMIŞ OLABİLİR Mİ?

Ümit Özdağ'ın çıkışının ardından bir paylaşım da İYİ Parti Ankara İl Başkanı Mesut Özarslan'dan geldi.

Tadilat kararının İYİ Partililerin kongreye ulaşımına engel oluşturması için alındığını savunan Özarslan, "Ankara Büyükşehir Belediyesi karar aldı; “Metrolar pazartesiye kadar tadilata alınmıştır.” Bu karar tadilat nedeniyle değil İYİ Parti 1.Olağanüstü Kurultayına Ankaralı Hemşerilerimiz ulaşım sağlamasınlar diye olabilir mi? Dedik ya!!! Çok Komiksiniz çoook..." şeklinde paylaşımda bulundu.

2-881.jpg