İYİ Parti lideri Akşener 6 Ocak'ta Elazığ'da

İYİ Parti lideri Akşener 6 Ocak'ta Elazığ'da
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Elazığ ziyareti netleşti. Akşener, 6 Ocak Cumartesi günü Elazığ'a gidecek. Akşener'in programında İYİ Parti Elazığ İl Başkanlığı binası açılışı ve bir dizi ziyarette bulunacak.

Evren Demirdaş / Elazığ

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, il ziyaretlerine tüm hızıyla devam ediyor. Genel Başkan Akşener, parti  teşkilatını oluşturan Elazığ İl başkanlığının binasının açılışına katılarak partililere moral ziyareti yapmayı planlıyor.

Elazığ teşkilatlarıyla bir araya gelecek olan İYİ Parti lideri Akşener, bazı ziyaret ve temaslara bulunacak.

Akşener'in Elazığ ziyaretini değerlendiren İYİ Parti İl Başkanı Abdulvahap Erdem, bu özel buluşmaya tüm Elazığlıları davet ettiklerini söyledi.

''TÜM HEMŞERİLERİMİZİ  DAVET EDİYORUM''

Erdem,''İYİ Parti Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener 6 Ocak Cumartesi günü Elazığlı hemşerilerimizle kucaklaşmak için şehrimizde olacak.

Elazığ ziyareti öncesi Genel Başkanımız Tunceli ilinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirecek. Sonrasında ise tekrar ilimize dönerek saat 16.00'da Vali Fahribey caddesi Batı Kitap evi önünde Genel Başkanımız il binamızın açılışı gerçekleştirecek ve hemşerilerimize hitap edecektir. Tüm hemşerilerimize programımıza davet ediyor en kalbi sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum'' dedi.