İYİ Parti Sarıyer'de vatandaşı dinledi

İYİ Parti Sarıyer'de vatandaşı dinledi
İYİ Parti otobüsünün dünkü durağı Sarıyer’di. Katılımcılarla yapılan anketlerde gençler, İYİ Parti ile Türkiye’nin iyiye gideceği fikrinde birleşti.

Milleti dinleme projesi ile hayata geçirilen ve “Anlat Hemşehrim Dertleşelim” sloganıyla tura çıkan İYİ Parti otobüsünün dünkü durağı İstanbul Sarıyer oldu.

Yöneticiler vatandaşların sorunlarını dinlerken, katılımcılarla yapılan anketlerde gençler, İYİ Parti ile Türkiye’nin iyiye gideceğini söyledi.

Etkinlik hakkında açıklamalarda bulunan Sarıyer İlçe Başkanı Ali Cengiz Tamer, şunları söyledi:

Bozulmuş olan eğitim ve adalet sisteminin, çağdaş normlara uygun, cumhuriyetimizin kurucu değerleri ile ahenkli bir şekilde yeniden tesisi için,

Her geçen gün çıkmaza sürüklenen ekonomik yapıyı girdiği dar boğazdan çıkarmak için,

Bozulmuş olan siyasi dengeleri kurmak için,

Evlatlarımıza huzurla, güvenle ve umutla yaşanacak bir ülke teslim etmek için çok çalışmamız gerektiğini biliyoruz.

meral1-003.jpg

İşte bu amaçla Genel Merkezimiz tarafından tüm Türkiye’de yapılması planlanan ve asıl amacının halkımızı dinlemek olan bu etkinlikteki varlığınız bize güç veriyor.

Tamer, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Anlat Hemşehrim Dertleşelim, sloganı ile sadece siz değerli halkımızı dinleyeceğiz. Türkiye’de ilk olan ve halkımıza değer veren bu projeyi başlatan Genel Merkezimize, emeği geçen herkese, en önemlisi katılımı ile bizleri onurlandıran Türkiye’nin iyi ve cesur insanları sizlere teşekkür ediyoruz.”

meral2-001.jpg

Etkinliğe, Başkan Ali Cengiz Tamer’in yanı sıra İl Başkan Yardımcısı Ediz Feyiz, Ayşe Çağlayan, Pertev Kasarcı, Enver Hamzaoğlu, Senem Aktaş, Rıza Ünal, Hatice Ceren Yılmaz, Nafi Çoruhlu ve Sarıyer İlçe Gençlik Kolları Başkanı Emre Cem Harunoğlu da katıldı.

meral4.jpg