İYİ Parti'de hangi belediye başkanları milletvekili aday adayı oldu?

İYİ Parti'de hangi belediye başkanları milletvekili aday adayı oldu?
İYİ Parti’de milletvekili aday adaylığı için heyecan sürüyor. İYİ Parti’ye geçen 11 belediye başkanından 2 isim görevinden istifa ederek milletvekilliği için adaylık başvurusunda bulundu.

24 Haziran'da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve genel seçimlere çok az bir süre kaldı. Siyasi partilerdeki adaylık heyecanı her geçen saat artıyor.

Milletvekilliği aday adaylığı için çok sayıda kişi başvuruda bulunurken, İYİ Parti’ye geçen 11 belediye başkanından da 2 isim harekete geçti.

İKİ İSİM BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN İSTİFA ETTİ

Antalya Korkuteli Belediye Başkanı Hasan Gökçe ile Kayseri Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş görevlerinden istifa ederek milletvekilliği aday adaylığı başvurusunda bulundu.

9 KİŞİ ‘GÖREVE DEVAM’ DEDİ

Afyon Dinar Belediyesi Başkanı Saffet Acar, Bilecik Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Çanakkale Gökçeada Belediye Başkanı Ünal Çetin, Elazığ Ağın Belediye Başkanı Yılmaz Serttaş, Mersin Anamur Belediye Başkanı Mehmet Türe, Afyon Dereçine Belediye Başkanı Aykut Okumuş, Nevşehir Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Çorum Sungurlu Belediye Başkanı Abdülkadir Şahiner, Muğla Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı ve Sinop Türkeli Belediye Başkanı Halil Dilek Özcan ise görevlerinde kalmayı tercih etti.

İlgili Haberler