İYİ Parti'de ilçeler de yenilenecek

İYİ Parti'de ilçeler de yenilenecek
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından yayınlanan bildiride ilçe teşkilatlarının da yenileneceği açıklandı.

İYİ Parti'de yenilenme çalışmaları devam ediyor. 

Teşkilat İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın'ın imzasıyla yayınlanan bildiride, ilçe teşkilatlarının da yenilenme sürecine dahil edileceği duyuruldu.

Başkanlık Divanı'nda alınan karara göre, Yeniden Yapılandırma Programı'nın hızlı ve verimli bir şekilde uygulanması için ilçe başkanlarının istifası istendi.

Bildiride şu ifadeler kullanıldı:

"Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in başkanlığında 03 Ekim 2018 günü (bugün) toplanan İYİ Parti Başkanlık Divanı tarafından ilçe teşkilatlarının da Yeniden Yapılandırma Programı’na dâhil edilmesi doğrultusunda tavsiye kararı alınmıştır.

Buna göre yeniden yapılandırılmasına ihtiyaç duyulan ilçelerde de ilçe başkanları ve yönetimleri istifa etmek suretiyle Yeniden Yapılandırma Programı’nın hızlı, etkin ve verimli bir şekilde uygulanmasına imkân ve fırsat vermiş olacaklardır.

30 Ağustos 2018 tarihinde İYİ Parti Başkanlık Divanı tarafından alınan tavsiye kararı doğrultusunda il teşkilatlarımızda uygulamakta olduğumuz Yeniden Yapılandırma Programı sonuçlanma aşamasına gelmiştir. Son olarak İstanbul’la birlikte 76 ilimize il başkanı ataması yapılmış, teşkilatların tepeden tırnağa güçlendirilmesi, genişletilmesi ve yenilenmesi için gerekli iş ve işlemler süratle yürütülmektedir."

AYNI SORUMLULUĞU İLÇE BAŞKANLARIMIZDAN DA BEKLİYORUZ

"İYİ Parti Başkanlık Divanı’nın aldığı tavsiye kararına firesiz uyarak 81 İlde Yeniden Yapılandırma Programı’nın önünü açan il başkanlarımızın gösterdiği anlayış, sorumluluk ve duyarlılığı; ihtiyaç duyulacak ilçelerimizde görevde bulunan ilçe başkanlarımız ve yönetimlerinin de göstermelerini önemle rica ediyoruz.

İl teşkilatlarımızda yürüttüğümüz Yeniden Yapılandırma Programı’nın sorunsuz ilerlemesinde ve başarıya ulaşmasında büyük payı olan il başkanlarımıza ve yönetimlerine, aldığımız kararları cani gönülden destekleyen üyesinden gönüllüsüne kadar tüm İYİ Parti ailesine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Yeniden Yapılandırma Programı kapsamında görev üstlenen tüm il, ilçe, belde başkanlarımıza, mahalle, köy ve sandık temsilcilerimize üstün başarılar diliyoruz.

Yeniden Yapılandırma Programı’yla eş zamanlı olarak yürüttüğümüz Mahalle Teşkilatlanması Programı’na da hız verilecek, böylece yerel seçimler öncesinde tepeden tırnağa yenilenmiş, güçlenmiş, dinamik, zinde, formda ve başarıya endeksli bir İYİ Parti inşa edilmiş olacaktır.

İYİ Parti, yerel seçimlere tüm ülke sathında bölgelerinde sevilen, vizyon sahibi, güçlü, iddialı ve başa güreşen adaylarla girecek, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in de dediği gibi Türkiye’yi İYİ Şehirler ve Akıllı Şehirler vizyonu ile buluşturacaktır."

ekran-alintisi-601.jpg

İlgili Haberler