İYİ Parti'de istifa

İYİ Parti'de istifa
İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Ertürk Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gençlik kolları başkanlığı görevinden istifa ettiğini ve Akşener’e desteğini sürdüreceğini ifade etti.

İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanı Osman Ertürk Özel, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını açıkladı.

Akşener’e desteğinin devam ettiğini vurgulayan özel, İYİ Parti Gençlik Kolları'nın kurucu genel başkanıydı.

Özel, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'nin cesur iyilerinin, İYİ Gençliğin ve Cumhurbaşkanı adayımız Meral Akşener'in başarılı olması için azimle çalışmaya devam edeceğim. Bununla birlikte, gördüğüm lüzum üzerine Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevimden istifa ediyorum."

VEKİL ADAYLIĞINDAN ÇEKİLMİŞTİ

İzmir 2. Bölge 5. sıradan milletvekili adayı gösterilen Osman Ertürk Özel, listenin açıklanmasının ardından milletvekilliği adaylığından çekildiğini ifade etmişti.

Özel, şu paylaşımlarda bulunmuştu:

24 Haziran 2018 Genel Seçimlerinde partimiz listelerinde İzmir 1. bölge 5. sıra adayı olarak gösterilmiş bulunmaktayım. İlgili adaylıktan gördüğüm lüzum üzere istifa etmiş bulunuyorum. Partimizin başarısı ve Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığı adaylığı için en üstün gayretle çalışmaya devam edeceğim.

2-915.jpg1-20180522211756.jpg