İYİ Parti’den Albayrak’a SMS yanıtı

İYİ Parti’den Albayrak’a SMS yanıtı
Berat Albayrak’ın seçmenleri rahatsız edecek düzeyde attığı propaganda mesajlarına İYİ Parti’den yanıt geldi.

Enerji Bakanı Berat Albayrak’ın 24 Haziran seçimleri öncesinde, seçmenlere gönderdiği  SMS’lere  İYİ Parti’den misilleme geldi.

İYİ Parti İstanbul İl Teşkilatı, İstanbul 1. Bölge’de bulunan seçmelere SMS attı.  Gönderilen mesajda "Damadın SMS'lerinden sıkıldıysan Yüzünü Güneşe Dön Türkiye!" ifadelerine yer verildi.

Enerji Bakanı Berat Albayrak, milletvekili adayı olduğu İstanbul 1. Bölge’de seçmenlere sık kıs SMS’ler atmış, bu durum ise sosyal medyada  büyük tepki ile karşılanmıştı. Albayrak’ın attığı SMS’ler özel hayatın gizliliği ve kişisel verilerin korunması gibi durumları tartışmaya açmıştı.

35922891_222673101846909_3815333020857008128_n.jpg

BERAT ALBAYRAK’A SUÇ DUYURUSU

Ayrıca, Bu Düzen Değişmeli Platformu İstanbul 1. Bölge bağımsız milletvekili adayı Aydemir Güler, AKP 1. Bölge milletvekili adayı Berat Albayrak hakkında “kişisel verilerine" izinsiz eriştiği ve kullandığı, kişisel verilerle ilgili kuralları ihlal ettiği için suç duyurusunda bulundu. Albayrak, geçen hafta 1. Bölge’deki seçmenlere iki kez cep telefonuyla mesaj göndermişti. Pek çok yurttaş bu durumdan rahatsızlığını, izni olmadan telefon numarasına erişildiğini belirterek sosyal medyada tepki göstermişti.

İlgili Haberler