İYİ Parti'den Anneler Günü'ne özel konser

İYİ Parti'den Anneler Günü'ne özel konser
İYİ Parti Ankara İl başkanlığı 'Anneler Günü' dolayısıyla özel konser verileceğini duyurdu. Aşkın Nur Yengi ve Allegra Ensembe'nin yer alacağı konsere tüm anneler davet edildi.

Volkan AKSU / Yeniçağ Ankara 

İYİ Parti Ankara il başkanı Yetkin Öztürk, yayınladığı video ile 8 Mayıs Anneler Günü dolayısıyla özel konser verileceğini duyurdu. Herkesin davet edildiği konserin 8 Mayıs 2022''de Atatürk Spor kompleksinde gerçekleştirilecek. 

Aşkın Nur Yengi ve Allegra Ensembe''nin yer alacağı konserde annelere keyifli anlar geçirecek.

"ANA KIZ, AŞKINI DİNLE"

"Şarkı söylemek lazım bazen;
Kol kola, gönül gönüle girerek,
Geçmişten geleceğe,
Kuşaktan kuşağa uzanan sevgi şarkıları söylemek lazım."

Bütün bir yıl boyunca kutlanan özel günlerin içinde belki de en anlamlısı Anneler Günü’dür. Özel günlerin yılda bir güne sığdırılıp kutlanmasına karşı çıkan birçok insan bile Anneler Günü konusunda son derece hassas. Üstelik bu özel günün öznesi annelerimiz olunca hiç kimsenin itiraz edecek gücü kalmıyor. Doğurup, büyüten, çocukları uğruna canını vermeye hazır annelerimiz için:

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener''in katılımıyla, İYİ Parti Ankara İl Başkanlığı organizasyonu ile İYİ Parti İl Başkanı Yetkin Öztürk''ün öncülüğünde Aşkın Nur Yengi ve Allegra Ensemble''yi ağırlayacakları harika bir anneler günü heyecanla bekleniyor.

Kelimelerle anlatılamayan fedakârlık ve karşılıksız sevginin tarifi olan "ANNE"lerimiz!

Gelecek kadınların ellerinde yükselecek.

(Ücretsiz olan değerli sanatçımız Aşkın Nur Yengi ve Allegra Ensemble Konserine herkes davetlidir.)