İYİ Parti'den asker ziyareti açıklaması: "Bir ünlü ortamdan rahatsız oldu"

İYİ Parti'den asker ziyareti açıklaması: "Bir ünlü ortamdan rahatsız oldu"
İYİ Parti Genel Sekreteri Aytun Çıray, Hatay'da ünlülerin asker ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada bir ünlünün ortamdan rahatsız olarak, fotoğraf vermekten kaçındığını aktardı.

İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve beraberindeki ünlülerin tepki çeken asker ziyaretine ilişkin Twitter hesabından açıklamada bulundu.

Ziyarete katılan bir sanatçının ortamdan rahatsız olarak fotoğraf vermekten kaçındığını söyleyen Çıray, "Terörle mücadele eden ordumuzun başarılarının seçim kampanyasına alet edildiği artık göze batmaktadır" ifadelerini kullandı.

Çıray'ın açıklamaları şöyle:

"Sn Erdoğan'ın ordumuza moral için sanatçıları davet etmesi normaldir. Bu konunun tartışılmasının nedeni davet sahibinin Afrin'i seçim kampanyasına dönüştürmesidir. Nitekim oradaki ünlü bir sanatçımız benim de bulunduğum bir yerde,"Ortamdan çok rahatsız oldum, o nedenle fotoğraf vermemeye çalıştım" diyerek bunu teyit etmiştir. Üslûp bir yana biz siyasetçilerin muhatabı tabii ki sanatçılar değildir. Türk ordusu terörle yeni mücadele etmiyor, 25 bin kişiyle operasyonlar yaptık; ancak hiç böyle olaylar yaşamadık.

Terörle mücadele eden ordumuzun başarılarının seçim kampanyasına alet edildiği artık göze batmaktadır. Lütfen bu işi küçültüp bu tartışmaları uzatıp şehitlerin ruhu rahatsız edilmesin saygılar. Yaşasın ordumuz, yaşasın Mehmetçiğimiz!"

İlgili Haberler