İYİ Parti'den Bahçeli'ye sert cevap!

İYİ Parti'den Bahçeli'ye sert cevap!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin İYİ Parti'deki olağanüstü kurultay hakkındaki değerlendirmelerine Parti Sözcüsü Aytun Çıray'dan cevap geldi.

Fatma GÜL/Yeniçağ

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin, İYİ Parti'nin çalıştay toplantısının son gününde yaşananlar sonrasında seçimli olağanüstü kurultay kararı alan ve kendisinin aday olmayacağını söyleyen Akşener hakkında, "Koray Aydın ve arkadaşlarına büyük görev düşüyor. Meral Akşener'in görevinin devamını sağlamalılar" sözlerine İYİ Parti'den cevap geldi.

Genel Merkez binasında basın açıklaması düzenleyen İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Bahçeli'nin Meral Akşener hakkındaki sözlerine cevap olarak, "Sayın Bahçeli demokrasi konusunda en son konuşacak adamdır. Çünkü birisi kongrelerden korkar, birisi kendisi kongre çağrısı yapar" ifadelerini kullandı.

MHP'ye kurumsal olarak saygı duyduklarını vurgulayan Çıray, "Sayın Bahçeli'nin bu tür açıklamalarını sıtma nöbeti olarak değerlendiriyorum. Herkes kendine işine bakmalı. Bizim bir terbiyemiz var, biz diğer siyasi partilerin iç işlerine karışmayız, aynı terbiyeyi de biz bekliyoruz" şeklinde konuştu. 

İlgili Haberler