İYİ Parti'den Erdoğan ve Bahçeli'ye kritik sorular

İYİ Parti'den Erdoğan ve Bahçeli'ye kritik sorular
İYİ Parti, resmi Twitter hesabından Bahçeli'ye ve Erdoğan'a sorular yöneltti. Yöneltilen sorularda af, zamlar ve Cumhurbaşkanı'nın akraba kayırma ile ilgili sözleri ele alındı.

İYİ Parti'nin resmi sosyal medya hesabından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye sorular yöneltildi. 

Yapılan paylaşımda Erdoğan'ın "Kimse akrabam diye aday getirmesin" sözleri hatırlatılırken, "Grup konuşmanızda, yerel seçimlerde aday belirleme sürecine ilişkin "kimse akrabam diye aday getirmesin" dediniz. Damadınız, akraba olmanın dışında hangi vasfı ile Hazine ve Maliye Bakanı oldu? @RT_Erdogan" ifadeleri kullanıldı.

1-20181003192002.jpg

"DEVLET KURUMLARINI KİME ŞİKAYET EDECEĞİZ?"

Erdoğan'a ayrıca, doğalgaz ve elektriğe yapılan zamlar da soruldu.

Paylaşımda şöyle denildi:

"Vatandaşımıza "zam yapan esnafı şikayet edin" çağrısı yaptınız. Peki doğalgaza ve elektriğe %30'un üzerinde zam yapan devlet kurumlarını kime şikayet edeceğiz? @RT_Erdogan"

2-20181003192031.jpg

BİR SORU DA BAHÇELİ'YE

İYİ Parti'nin Twitter hesabından yapılan paylaşımlarda bir soru da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'ye yöneltildi.

Bahçeli'ye olası bir af durumunda 50 bin uyuşturucu satıcısının ekonomik krizde ne iş yapacağı soruldu.

Paylaşımda şu ifadeler kullanıldı:

"50 bin uyuşturucu satıcısını Af ile salıvermeyi teklif ediyorsunuz. Türkiye, ekonomik bir buhrandan geçerken, işsizlik tavan yapmışken bu insanların ne ile geçineceğini sanıyorsunuz? @dbdevletbahceli"

3-662.jpg

İlgili Haberler