İYİ Parti'den İlker Başbuğ açıklaması!

İYİ Parti'den İlker Başbuğ açıklaması!
İYİ Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray, Nevzat Çiçek’in CNN Türk’te Gece Görüşü’nde dile getirdiği “İlker Başbuğ” iddialarını yalanladı.

CNN Türk'te Hande Fırat'ın sunumuyla yayınlanan Gece Görüşü programının konuklarından Nevzat Çiçek, "Saadet Partisi'nin AK Parti'ye yanaşmaması durumunda, İYİ Parti ile bir ittifak içerisine girebileceği ve İlker Başbuğ'un da bunun üzerine çalıştığı tahmin ediliyor" ifadelerine dair İyi Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Aytun Çıray bir açıklama yaptı.

Nevzat Çiçek'in iddiaları için “baştan sona gerçek dışıdır” değerlendirmesinde bulunan İyi Parti Genel Sekreteri ve Parti Sözcüsü Çıray, “İYİ Parti ve onun Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'in siyasi faaliyetleri en başından beri şeffaflık ilkesine dayanmaktadır. Saadet Partisi ve sayın lideri ile görüşmeler zaten kamuoyu önünde cereyan etmektedir.

Sayın Nevzat Çiçek'in saygın kabul ettiğimiz bir programda ortaya attığı bu gerçek dışı iddia, 2019 Cumhurbaşkanlığı seçim süreçlerine yönelik seçim manipülasyonları başladığını göstermektedir” dedi.

İlker Başbuğ adının geçtiği iddiaları şiddetle reddettiklerini, bu iddiaları seslendiren Nevzat Çiçek'i de şiddetle kınadıklarını vurgulayan Çıray “Sayın Meral Akşener’in Cumhurbaşkanlığında İYİ Parti, mutlak kuvvetler ayrılığı ile güçlendirilmiş Meclis sistemini inşa ederken Türk medyasının yeni özgürlük çağını da başlatacaktır. Bu bizim Türk Milleti'ne sözümüzdür” ifadelerini kullandı.