İYİ Parti'den ’Anlat İstanbul’ çalışması

İYİ Parti'den ’Anlat İstanbul’ çalışması
İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı’Anlat İstanbul’ isimli saha çaışması Güngören’den başladı. Genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin de içerisinde bulunduğu 11 ekip, Güngören’de vatandaşları dinledi.

İlk durak Güngören oldu

İYİ Parti’den İstanbul atağı. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı’nın başlattığı ‘Anlat İstanbul’ isimli saha çalışması kapsamında, Genel başkan yardımcıları ve milletvekillerinin de içerisinde bulunduğu 11 ekip, Güngören’de vatandaşlarla dertleşti.

 

Çalışmaya Genel Başkan Yardımcısı Prof.Dr Bahadır Erdem, Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu ile İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu da katıldı.


Güngören’deki vatandaşların dertlerini dinleyin İYİ partililer çözüm önerilerileri konusunda da vatandaşlardan bilgi aldı.

Bir esnaf, kendisini ziyaret eden İYİ Parti heyetine, “Benim yüreğimde Mustafa Kemal Atatürk var. Benim umudum var” dedi.

Saha ekipleri, çalışmanın ardından Yayla Kültür Merkezi’nde buluştu. Güngören İlçe Başkanı Pelin Sellitepe Turan, Güngörenlilerin sorunlarını dile getiren bir sunum yaptı. Turan, sunumda şunları söyledi:

"Biz, Güngören’de İYİ Parti olarak, uzun yıllardır süre gelen yerel yönetim anlayışının beraberinde getirdiği vatandaşı öncelemeyen, istişare kültürünün olmadığı, adeta şantiye mantığıyla yönetilen, ‘nasıl olsa kazanıyoruz’ özgüvenine karşı yapıcı ve seviyeli muhalefetin ilçemize katkı sağlayacağından emin bir şekilde sorunlarımız için cümle kurmaya devam edeceğiz."