İYİ Parti'den saldırı açıklaması!

İYİ Parti'den saldırı açıklaması!
İstanbul Üsküdar'da çoğunluğu kadın görevlilerden oluşan İYİ Parti seçim standına saldırı gerçekleşmişti. İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'ndan olayla ilgili açıklama geldi.

İYİ Parti'nin İstanbul Üsküdar'da dün akşam saatlerinde seçim çalışması yapan üyelerine saldırı düzenlenmişti.

Üsküdar meydanda standını toplamaya hazırlanan 3'ü kadın toplam 5 İYİ Partili yaklaşık 20 kişi tarafından sözlü ve fiziki saldırıya uğramıştı.

Kadın görevlilere yapılan saldırı sonucu 1 kişi de yaralanmıştı.

Saldırganlar arasında silahlı olan bir şahıs İYİ Parti stant görevlisini bir kadını ölümle tehdit ettiği öne sürülmüştü.

"BAĞCILAR'IN SALDIRISININ BENZERİ YAŞANDI.

Olay sonrası İYİ Parti İl Başkanı Ersin Beyaz yazılı açıklama yaptı.  "Gerilimden bunalmış milletimize sakinliğimiz ve samimiyetimiz ile umut olmuş bir cesurlar hareketiyiz" diyen Beyaz, "Ne var ki bu sakinlikten, bu sorumlu duruşumuzdan rahatsız olanlar var belli ki.. Daha önce yaşanan elim hadisenin bir benzerini bu kez Üsküdar'daki arkadaşlarımız yaşadı" ifadelerini kullandı.

"KADINLARIN TARTAKLANIP, TEHDİT EDİLMESİ KABUL EDİLEMEZ"

Saldırıda partili kadınların da hedef alındığını vurgulayan Beyaz, "Özellikle de CESARETİMİZİN KAYNAĞI KADIN PARTİLİLERİMİZİN tartaklanıp tehdit edilmesi kabul edilemez. O kadınlar ki kararlılıkları, çalışkanlıkları, adanmışlıkları ile yiğitliğin, yürekliliğin dersini verirler. Biz, memleketimiz için sorumlu davranmaya devam edeceğiz.. Ve tabii yasal olarak olayın takibini ve gerekeni yapmaktayız. Arkadaşlarıma geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Memleketin huzura duyduğu ihtiyacın farkındayız. Bu huzuru sağlamaya da kararlıyız.. Bu yüzden 'Hep hukuk, ille de hukuk' diyoruz. Bu duruştan rahatsız olanlar, üzgünüz ancak rahatsız olmaya devam edecektir" diye belirtti. 

33137379_2124138254494300_3078941765353340928_n.jpg