İYİ Partililer Akşener'in evinin önünde toplandı

İYİ Partililer Akşener'in evinin önünde toplandı
Afyon'da yapılan Çalıştay'da 'olağanüstü kurultaya gidileceğini ve aday olmayacağını' açıklayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in evinin önünde parti mensupları toplandı.

Afyon'da gerçekleştirilen Çalıştay'da yaşanan tartışmaların üzerine, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener kapanış konuşmasını yaparken 'Olağanüstü kurultaya gidileceğini' açıklamıştı.

Akşener daha sonra sosyal medya hesabından konuyla alakalı bir paylaşımda bulunmuş, "Parti tüzüğümüzün şahsıma tanıdığı yetki çerçevesinde seçimli kurultay kararı almış bulunuyorum. Kurultayda aday olmayacağım, aday olacak arkadaşlarıma başarılar diliyorum." mesajını paylaşmıştı.

Bunun üzerine İYİ Partililer Meral Akşener'in Üsküdar'da bulunan evinin önünde toplandı.

Genel başkanlarının evinin önüne giden partililer, 'Yapılacak kongrede Meral Akşener'in yeniden aday olacağını açıklayana kadar evin önünden ayrılmayacaklarını' belirtti.

"ABLAMIZ KARARINI GERİ ALINCAYA KADAR BURADA BEKLEYECEĞİZ"

İlçe başkanları burada açıklamalarda bulundu. Akşener'in her zaman yanında duracaklarını belirten bir partili, "Genel başkanımızın bugün yapmış olduğu açıklamalardan sonra İYİ Parti'ye mensuplar, partimizin teşkilatları, bize oy verenler, ilçe başkanlarımız olarak ablamızın evinin önünde bekliyoruz. Ablamız buraya gelecek. Ablamızın iradesi ne yönde olursa biz de orada olacağız. Türkiye'nin umudu olan genel başkanımızın bizi bırakmayacağına inanıyoruz. Ablamız gelene kadar ayrılmayacağız. Nöbet tutacağız. Türkiye'yi aydınlık günlere çıkaracak Meral Akşener'in yanında ve arkasında duracağız. Ablamız kararını geri alıncaya kadar burada bekleyeceğiz" dedi.

"O OLMAZSA BİZ YOKUZ"

İlçe örgütünden partili bir kadın ise, "Tüm Türkiye için, tüm kadınlar için, hepimiz için sonuna kadar Meral Akşener'in yanındayız. Biz bu yola onunla çıktık. Onunla da devam etmek istiyoruz. O olmazsa biz yokuz. Onu bekliyoruz. Gelmeden gitmeyeceğiz" diye konuştu.

İlgili Haberler