İYİ Parti'nin 'Anlat hemşerim' otobüsü Denizli'de

İYİ Parti'nin 'Anlat hemşerim' otobüsü Denizli'de
İYİ Parti’nin başlattığı ’Anlat Hemşehrim, Dertleşelim’ projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün durağı Denizli oldu. İYİ Parti yöneticileri, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu, sorunlar dile getirildi.

İYİ Parti Genel Başkanlığı Mahalli İdareler ve Gençlik Kolları’nın başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesi kapsamında Türkiye turuna çıkan parti otobüsünün üçüncü durağı Fethiye ve Muğla’nın ardından Denizli oldu.

İYİ Parti otobüsü, 15 Temmuz Delikliçınar Meydanı’nda vatandaşlarla buluştu, kurulan stantlarda sorunlar dinlendi. Otobüs, 81 ili dolaşacak ve vatandaşın sorun ve dertleri yerinde dinlenip, not alınacak. Sorunlar raporlar halinde Mahalli İdareler Başkanlığı’na sunulacak.

Partinin kurucularından olan Neslihan Seven, İYİ Parti’nin başlattığı “Anlat Hemşerim, Dertleşelim” projesinin önemli bir çalışma olduğunu belirterek, şöyle konuştu:

“Bu proje kapsamında milletimizle bizzat sohbet etmeyi amaç edindik. Genelde ülkemizin, yerelde Denizli’mizin sorunlarını, vatandaşımızla yüz yüze konuşmak istedik. Bütün sorunlarımızın bir hal çaresi olduğuna inanıyoruz. Sorunlarımıza, katılımcı bir demokrasi anlayışı içerisinde, el birliği ile çözümler bulacağımızdan emin olunmasını istiyoruz. Artık karamsar olmaya ve ümitsiz kalmaya gerek yoktur. Bu milletin sahibi vardır ve çare de vardır. Çünkü İYİ Parti vardır.”

2-865.jpg

İYİ Parti Mahalli İdareler Başkan Yardımcısı, eski Denizli Valisi Yavuz Erkmen de, 81 ilde vatandaşın derdinin dinleneceğini belirtti.

Erkmen, “Korkmaya gerek yoktur. İYİ Parti cesaretle ortaya çıktı. Cesaretle yürütülmektedir, cesaretli insanlar bunu değiştirebilir” diye konuştu.

İYİ Parti kurucu üyesi ve Denizli İl Başkanı Yasin Öztürk, İYİ Parti’nin, sesine kulak verilmeyen, sözü olanı konuşturmayan siyaset anlayışına karşı olarak, sessizlerin sesi, sözü olanların dili olmak için ortaya çıkan cesur insanlar hareketi olduğunu ifade etti.

Bu iktidar döneminde ağzını açanın düşman olarak algılandığını, konuşanın ajan provokatör ilan edildiğini kaydeden Öztürk, şöyle dedi:

“Yandaşa ballı börek, vatandaşa kuru çöreğin reva görüldüğü bu iktidar döneminde, sıkıntı çekmekten, suskun kalmaktan, korku duymaktan halsiz kalmış olan milletimizin kendisiyle dertleşmek için ‘İYİ Parti Dinliyor; Anlat Hemşerim, Dertleşelim’ konu başlığı altında önemli bir çalışma başlatmıştır. Bu proje kapsamında milletimizle bizzat sohbet etmeyi amaç edindik. Bütün sorunlarımızın bir hal çaresi olduğuna inanıyoruz.”