"İYİ Partiye destek vermek vatan borcudur"

"İYİ Partiye destek vermek vatan borcudur"
Yaptığı eylemlerle Yunan işgali altındaki adalara dikkat çeken MHHP Genel Başkanı avukat Kadir Kartal'dan Cumhurbaşkanı adayı ve İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'e tam destek geldi.

Ege'de Yunan işgali altındaki Koyun Adası'na gemilerle giderek yaptığı eylemle adını duyuran Müdafaa-i Hukuk Hareketi Partisi Genel Başkanı avukat Kadir Kartal, seçimlerde İYİ Parti ve lideri Meral Akşener'i destekleyeceklerini açıkladı.

Türkiye'nin, emperyalizmin kuşatması altında bir seçime gittiğini belirten Kartal, yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi: "Bölgemizdeki gelişmeler, Büyük Ortadoğu Projesi'nin hala inatla sürdürülmesi, sınırlarımızı kuşatan terör koridoru, içerde FETÖ, PKK ve benzeri terör faaliyetleri ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik projenin parçalarıdır. İktidarın dış politikadaki vahim yanlışları bölge ülkelerindeki istikrarsızlığı derinleştirmiş, Türkiye'yi; komşularımızla küs, Avrupa ile kavgalı, Avrasya'ya karşı güven vermeyen, Orta Doğu'nun politik bataklığına sürüklenmiş bir çöküş tablosu ile karşı karşıya bırakmıştır. 55 milyon insan açlık sınırında yaşıyor. Elitler ve seçkinlerin kontrolünde; 16 milyonu günde 10 TL kazanan, 20 milyon perişan halde emekli, 12 milyonu engelli, 5.5 milyonu genç işsiz, yakınları ile 2 milyonu cezaevlerindeki insanlardan oluşan bir Türkiye var. Türkiye'yi emperyalizme hizmet eden iktidardan kurtaracak, milli hedefleri ve milli ülkümüzü yeniden var edecek partinin, seçime tüm zorluklara rağmen girmeyi başaran İYİ Parti olduğuna inanıyoruz. Sayın Meral Akşener'in Türkiye'nin kendi geleceğini tayin etme hakkını yeniden elde edeceğine, bağımsız, özgür ve üreten bir Türkiye'yi inşa edeceğine inancımızla şahsım, partim ve tüm örgütümle birlikte seçimlerde Sayın Akşener'i ve İYİ Parti'yi bir vatan borcu olarak destekleyeceğimizi duyuruyoruz."